Žienky, chcela by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s kočíkom kombinácia športová časť a autovanička ? Výhoda by mi bola hlavne v tom že by sme niekde šli a autom by nás mohli odviesť lebo vanička sa dá zaistiť. A aj tak po roku rozmýšľam kúpiť už len dáku buginku. Rozmýšľala som nad značkou Jané. A ešte mám jednu dilemu aké kolieska? Máme väčšieho psíka s ktorým veľmi radi chodíme na prechádzky aj namáhavejší terén pre bežné kočíky, určite chcem štvorkolieskový s otočnými prednými kolieskami ale neviem či gumené alebo nafukovacie. Ďakujem vopred za rady 🙂
Stara diskusia, no na trhu sa odvtedy zmenilo vselico. Na trhu je autovanicka ktora dosiahla v bezpecnosti lepsie hodnotenie ako autosedacky. Doteraz sa autovanicky povazovali za nie bezpecne. Skoda, lebo kombinacia autovanicka a hlboka vanicka/sportovy kocik je velmi prakticka. Na trhu je Maxi cosi Jade -autovanicka ktoru je mozne v aute prepravovat len s isofixom. Nakliknut na podvozok kocika priamo z isofixu z auta - to bol sen mamiciek ktory sa v roku 2021 splnil. Na foto maxi cosi Leona s vanickou maxi cosi Jade.
Mám presne toto. Pre jedno dieťa OK, dve, no.... to už nie je práve pohodlné na zapínanie v nemšom aute. My máme Matrix vaničku, teda sa dá aj úplne sklopiť a dať do polosedu ako vajíčko, len je to väčšie. Akurát sa nám nedá použiť ako vajíčko, pretože nám nedočiahne pás. Kolesá do terénu určite veľké, nafukovacie.