Športová časť a autovanička. Aké máte skúsenosti?

nataliahrabusova
7. máj 2016

Žienky, chcela by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s kočíkom kombinácia športová časť a autovanička ? Výhoda by mi bola hlavne v tom že by sme niekde šli a autom by nás mohli odviesť lebo vanička sa dá zaistiť. A aj tak po roku rozmýšľam kúpiť už len dáku buginku. Rozmýšľala som nad značkou Jané. A ešte mám jednu dilemu aké kolieska? Máme väčšieho psíka s ktorým veľmi radi chodíme na prechádzky aj namáhavejší terén pre bežné kočíky, určite chcem štvorkolieskový s otočnými prednými kolieskami ale neviem či gumené alebo nafukovacie. Ďakujem vopred za rady 🙂

mimla
7. máj 2016

Mám presne toto. Pre jedno dieťa OK, dve, no.... to už nie je práve pohodlné na zapínanie v nemšom aute. My máme Matrix vaničku, teda sa dá aj úplne sklopiť a dať do polosedu ako vajíčko, len je to väčšie. Akurát sa nám nedá použiť ako vajíčko, pretože nám nedočiahne pás. Kolesá do terénu určite veľké, nafukovacie.

mimi2019
22. nov 2022

Stara diskusia, no na trhu sa odvtedy zmenilo vselico. Na trhu je autovanicka ktora dosiahla v bezpecnosti lepsie hodnotenie ako autosedacky. Doteraz sa autovanicky povazovali za nie bezpecne. Skoda, lebo kombinacia autovanicka a hlboka vanicka/sportovy kocik je velmi prakticka. Na trhu je Maxi cosi Jade -autovanicka ktoru je mozne v aute prepravovat len s isofixom. Nakliknut na podvozok kocika priamo z isofixu z auta - to bol sen mamiciek ktory sa v roku 2021 splnil. Na foto maxi cosi Leona s vanickou maxi cosi Jade.