prosim poradte mi je lepsie kupit sportovy kocik alebo golfovy dakujem vam
ja mám tú istú skúsenosť. Na zimu mám športový s veľkými nafukovacími kolesami, ktorý ľahko prejde cez kopy snehu a zmestí sa doň fusak aj dieťa 🙂 Na ostatný čas mám golfáč, ktorý je ľahko skladný a ani doma nezaberá veľa miesta.
Zalezi aj od toho kde ho budes pouzivat. Ja mam golfac a pokial nenasnezi sa nechystam ho menit za sportovy co mame. Avsak ja chodim po viacmenej dobrych povrchoch, upravene chodniky. Ak chces golfac pouzivat v meste/dedine kde su chodniky v zlom stave tak sa natrapis aj ty aj babo 🙂
dakujem budem este premyslat zimu skusim prezit v sporotvom co mam ale to je velke ako kon
my sportovy ani nemame 😉 do roka mal hlboky a ako vedel sedet oprety tak sme pouzivali golfac iba na cesty do mesta a pod kedze sa nam zmestil pohodlno do kufra... zalezi na co ho chcele pouzivat. Ja som prveho chlapca v hlbokom uspavala a nechavala spat aj hodiny vonku. to by som si asi v sportovom dovolit nemohla. Predsa len v tom hlbokom menej fuka, snezi, prsi....je to viac chranene.
a od cca 10-12 mesiacov nemame kocar vobec.
@nikol199241 na zimu urcite sportovy,mne v zime v golfaci mala nechcela byt bola tam taka narvana v tom fusaku,ale na leto je golfac perfektny