Ahojte, pre mojho rocneho syna hladam sportak ktory ma:
- rucnu brzdu
- prehadzovatelnu rukovat
- nafukovacie kolieska
Mam dost problem taky najst, viete mi prosim poradit?
@cokoladka_janka velmi neporadim, ale myslim, ze prave kvoli tej rucnej brzde nenajdes kocik, ktory bude mat prehadzovaciu rucku, kedze z tej brzdy ide kabel a neviem si predstavit prehadzovat rucku s kablom, aby vsetko fungovalo tak, ako ma 😉 Takze jedine riesenie asi bude hladat otocnu sedacku 😉
Teutonia Spirit S3 - je to trojkolka, nemá síce prehadzovaciu rúčku, ale sedacia časť sa dá otočiť v smere i v protismere, má ručnú brzdu, nafukovacie kolesá nemá, ale nie sú to ani také klasické plastové hrkálky, sú to nejaké komorové kolesá dostatočne veľké (nemôže sa mi stať, že dostanem defekt, preto som nechcela nafukovacie)... a ako bonus kočík je veľmi ľahučký, dobre ovládateľný a má veľký nákupný košík 🙂
myslím že Teutonia Bee you a Teutonia Mistral majú preklapaciu rúčku i ručnú brzdu,no kolesá neviem
@petrahankova - kolesa na be you su obycajne, nie nafukovacie.
@cokoladka_janka - preco chces vlastne nafukovacie kolesa? podla mna su lepsie nenafukovacie, neprasknu ti 🙂
Otocna rucka je vyborna vec, je fajn ze Jane ma otocnu sedaciu cast, ale to ma aj Teutonia a k tomu aj tu otocnu rucku, lahsie sa preklopi rucka ked si uz vonku s dietatom ako prehadzovat celu sedaciu cast, par krat mi tak skoro cela sedacka aj s dietatom padli skoro na zem.
TEUTONIA Kočík MISTRAL S 2014 vyzera byt zatial jediny kocik co ma vsetky 3 funkcie. Na jednej stranke som k nemu nasla toto: "Pri prevedeni podvozku s ručnou brzdou, bude dodaný kočík s nafukovacími kolesami vzor WHL 60A".
Asi si ho pojdem omrknut 🙂
JANE SLALOM...... mali sme ho a je uuuuuuzasny..... fakt odporucam len sa neda prehadzovat rukovet.... ale na streche sa da odzipsovat otvot, zostane len taka sietka cez ktoru vidis dieta.....
@vonicka Nafukovacie kolesa som chcela preto lebo teraz mam tiez take a mala som moznost si vyskusat kocikovat aj nenafukovacie a s tymi sa mi nechodilo dobre po nerovnom terene. Vsade som sa zasekavala s nimi. Potrebujem nafukovacie aby som s nim mohla ist aj po nerovnej ceste a terene bez chodnikov.
Preklapaciu rucku zase koli tomu, ze u nas je extremne veterno a slnecno a uz sa mi nechce kazdu chvilu tahat kocik "za zadkom" aby malemu neodfuklo aj obocie z cela 😀 .
A rucnu brzdu koli tomu ze rada korculujem a vzdy ked sa da tak kocikujem na kolieskovych korculiach. Tak koli bezpecnosti
pridavam sa k spokojnym uzivatelom kocika s preklapacou ruckou. Ked ideme a zrazu zistim, ze do kocika fuci alebo naopak moc svieti slnko, nie je nic lahsie ako prehodit rucku... akurat ta chcem upozornit aby si si vyskusala soferovanie ked sa ti prehodia tie otocne kolieska na opacnu stranu, chodi sa s tym trochu inak - hlavne zatacanie do zakrut mas ine, ale ja by som dnes iny kocik ako s preklapacou ruckou nechcela. Mam aj nafukovacie kolesa a tie by som tiez nemenila. V povodnej verzii sme kocik kupili s obycajnymi kolieskami a nafukovacie sme doobjednavali - takze viem porovnat 🙂
Akurat moj kocik nema rucnu brzdu - je to polske Bebetto... ale ta Teutonia Mistral vyzera fajn.... len pre mna ta cena je hoodne nad limit 🙂
Neviem ci to presne spĺňa, ale Jane Slalom Reverse má ručnú brzdu, nafukovacie kolesa, prehadzovaciu rúčku nemá ale má sedačku otočenú do oboch smerov, je to perfektná, stabilná trojkolka aj do mierneho terénu, mame ho a som veľmi spokojna