Ahojte,
prosím máme športový kočík Jané Slalom Pro ale som mierne sklamaná. Kočík je priestranný pre dieťa ale priveľmi otvorený a málo skladný.
Rozmýšľam nad kúpou ešte jedného kočíku ale zatiaľ som nenašla taký čo by spĺňal parametre. Nemáte nejaké tipy?
Požiadavky:
- strieška sklápateľná čo najnižšie ( ochrana proti slnku, vetru )
- polohovateľný do ľahu
- otočný
- ľahko skladateľný
Viem, že ideálny kočík neexistuje. Ale skúšam nájsť aspoň niečo, čo by bolo najvhodnejšie.
Ďakujem za rady a postrehy. 🙂 😎 😎
ja som spokojna s baby jogger city mini gt. Je lahko sklapatelny jednou rukou, strieska je obrovska, vacsiu nenajdes, lahko skladny, zabera malo priestoru, odpruzeny, polohovatelny az do lahu. Jedine, co z tvojich poziadaviek nesplna je, ze nie je otocny, Ak vsak chces otocny, tak rataj s tym, ze bude o dost tahsi a jednoznacne menej skladny ako neotocny
Bugaboo bee plus alebo 3
http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop/19-1-Koci...
Velky, nosnost do 20 kil,da sa dat uplne do lahu a nevisia nohy, lahko sa ovlada aj jednou rukou, kolieska ma vacsie, takze aj do terenu, v pohode vojde do kufra
Ja mám Brio go a k nemu ešťe Valco Baby snap4 (2015) len on nemá otočnú sedačku, nevieš aké máš veľké dieťa keď potrebuješ otočnú, ale Valco Baby snap ultra má aj otočnu sedačku 🙂
dakujem!!! ! Mala spi...tak idem pokukat Vase tipy ;)
No my sme kúpili Baby Jogger City Mini a je to pecka ! Ultra ľahučký, sklápateľný, má cca 7kg, dá sa zložiť jednou rukou a hore na 3posch. bez výťahu som ho niesla ako kabelku a malú v druhej ruke, pevná hliníková konštrukcia, nehrká a "kamene necítiť", striečka predĺžená s dvoma nakuk oknami, jediná nevýhoda sú nožičky, nie je tam polohovateľné na nohy, ale aj teraz, keď mi v ňom malá zaspala, posunula som ju vyššie a ak ju zas neposúvam, že ju nechcem prebudiť, zrolujem deku a je to. Segra bola nedávno v USA a tam ho vraj majú na každom kroku. Cena cca 200 eur + - Takže toľko môj tip 🙂 Pekný dník
Ahoj my mame valco baby a ja som teda spokojna...je lahucky, ked sa zlozi minimum priestoru zaberie a strieska sa da dat az takmer k noham dietata...akurat si treba dat pozor, lebo su dve verzie jedna nema polohovatelne na nozicky...cena okolo 200 e