Šporťák, kde je dieťatko otočené k sebe a aj od seba

biftus
16. feb 2016

ahojte potrebujem radu neviete poradit dobry sportovy kocik dobre skladny a aby sa dalo dietatko otocit k sebe aj od seba maly ma 8 mesiacov. dakujem za kazdu radu 🙂

ichbinich
16. feb 2016

@biftus
Ja som mala Brio Go. Teraz to prebrala firma Britax.
Da sa prehodit, aj ked dieta sedi v sedacke 😉
Skladanie a rozkaldanie uplne jendoduche. Ale ak mas na mysli co najmensi rozmer v zlozenom stave, tak to nebude on 😉

biftus
autor
16. feb 2016

dakujem. no ono tie kociky co su k sebe aj od seba su vseobecne vacsie ked sa poskladaju. len som esten nenasla taky co by mi vyhovoval preto chcem typy. lebo je uz toho vela.

amairim
16. feb 2016

Ahoj, my mame tento, kupovali sme ho kvoli mensim rozmerom (inak sme pouzivali trojkombinaciu inej znacky a ten je vyrazne tazsi aj vacsi), Ale nevyjadrila si sa jasne, ci chces, pohyblivu rucku, cize s dietatom nepohnes a otacas si ho v smere, alebo v protismer jazdy, Tuto musis dietatko odcvaknut a otocit si ho,ako sama chces. Ale mechanizmus je velmi jednoduchy, zvladnem to aj ja a to nie som zrovna obor. Dokazem otocit aj 15kg dietatko s nim, cize je fakt lahky.
Nico bebetto

biftus
autor
16. feb 2016

tie kolieska su umele alebo ake? kto to vyraba dakujem ak teda viete?

amairim
16. feb 2016

@biftus su nafukovacie- odpruzene. Vhodne do zleho terenu.
Nico je moderný športový kočík, ktorý poskytne dieťatku dostatočné pohodlie, no svojou funkčnosťou si získa aj náročnejšieho rodiča.
ľahká hliníková konštrukcia dostupná v 3 farebných prevedeniach (silver, black, white)
odpruženie kolies - SAS systém absorpcií otrasov - vysoký stupeň eliminácie otrasov kolies
jednoducho odnímateľné nafukovacie kolesá
predné kolesá otočné s funkciou aretácie
polohovateľná opierka chrbátika s možnosťou zloženia do polohy ležmo
výškovo-nastaviteľná rukoväť kočíka (76 -110 cm)
5-bodové bezpečnostné pásy s mäkkými výstelkami
adaptéry pre upevnenie dodatočných bezpečnostných pásov
veľký, ľahko prístupný nákupný kôš
polohovateľná opierka nôh
madlo poskytuje dieťaťu oporu počas jazdy
veľký, vyteplený nánožník
pláštenka, ktorá zakryje celý kočík
Kočík je kompatibilný tiež s autosedačkami značky Ramatti, Berber, Maxi-Cosi, Romer a Cybex Aton.

Rozmery rozloženého kočíka: 98 x 60 x 112 cm
Rozmery zloženého kočíka: 82 x 33 cm
Vnútorný rozmer sedadla: 60 x 31 cm

Hmotnosť: 13,8 kg

biftus
autor
16. feb 2016

dakujem 🙂

mia265
18. feb 2016

@biftus No ja som pôvodne chcela tiež,ale oni sú tým pádom úzke, a neviem,ako by som tam v zime malého natrepala,takže som nakoniec od toho upustila