Ahojte dievcata,chcem poprosiť o spätnú väzbu na Vás ,ktoré máte kočík Joolz gro 3 ako ste spokojne?Mate dáke výhrady?Mam ho vo výbere ako top 1 len by som chcela aj dáke reálne skúsenosti vedieť ,ďakujem
@dominika2707 pozerám na bazoši ,že veľa báb kočík predáva veľmi skoro od kúpy 🤷♀️ani rok ho nemajú ,sú kolesa na ňom ok?
anett20 ano vsetko na nom je super, kolesa prejdu kazdy teren, ja ho sama taktiez inzerujem na bazosi.. nasa mala je uz fakt tak rozbehnuta ze takyto kociar nepotrebujem skor pozeram na nejaku malu buginu hlavne skladnu 🙂 kebyze mam kde kociar skladovat nechavam ho urcite pre druhe baby do buducna ale priestorovo doma na to nemam bohuzil kapacitu.
@dominika2707 mozem tá poprosiť ešte o odpoved ja som si ho chcela dnes odskúšať na predajni ale mali ho vypredaný a predavačka mi povedala že kočík je pre mna vysoký ,mám výšku 1,64 naozaj je taký vysoký?
@anett20 ja mam taktiez vysku 164 cm manzel ma 174 cm cize obaja sme na pohlavie nizsieho vzrastu a nikdy som nemala problem s tym aby mi bol vysoky alebo aby sa mi zle manipuloval... treba ratat s tym ze je tazsi nakolko ho dokazete pouzivat ako surodenecky cize musi uniest 2 deti 😀 za mna k mojej vyske 164 cm a vahe 57 kg to nie je urcite kociar ktory by som nezvladla. za mna je super akurat je velky na odlozenie 🥲
za mna na super ale rada by som ho predala nakolko ho uz nevyuzivam na plno kedze mala uz vsade chodi sama a v kociari nespi 😀 mam ho rok