Spokojnosť a skúsenosti s kočíkom Stokke

bjl0803
24. júl 2020

Dobrý chcem sa informovať rozmýšľame nad kúpou kočíka stokke. Vážne sa mi veľmi páči len mám obavu. Mamičky ktoré máte tento kocik. Má to nejaké odpruženie ? Dá sa v ňom bábo natriasat ? Není moc mali na fusak napr? Ste snim spokojné ?

lienocka2808
24. júl 2020

@bjl0803 a konkretne ktory model stokke by ste si chceli kupit? Medzi nimi su tiez velke rozdiely. Inak dizajnovo su velmi pekne. Ja mam stokke xplory, som nadsena dizajnom, avsak do lesa, alebo do nejakeho terenu to urcite nie je.

bjl0803
autor
24. júl 2020

@lienocka2808 neviem ktorý model.... nehľadám čisto nový skôr bazár áno dizajnovo sa mi páči len sa bojím toho odpruženia že bábätko uciti každý kamienok ...viete ako to myslím

domculik
24. júl 2020

@bjl0803 Su to pekne kociky. Kamoska "kocikofilka" ma presmejdene snad vsetky kociky, vybrala si Stokke Crusi a vravi, ze uz by brala jedine ten 🙂. Pokial viem, nikdy nemala problemy s terenom, a to tu mame aj celkom slusne kozmodromy, ale ak, tak podvozok ma podla mna najvsestrannejsi Trailz.

mery34
24. júl 2020

@bjl0803 neucíti. Výborný mestský kočík. Zmestil sa aj do malého výťahu. Kolieska sa dajú zložiť a pár schodov sa ľahko zvládlo - na spôsob paletového vozíka. Ľahko sa šoféruje. Má vysoko vaničku - mám 178 cm. Fusak sa zmestil. Môj jediný kočík. Ja som mala Xplory, pred 9 rokmi iný nebol. 2 deti bez problémov.

bjl0803
autor
25. júl 2020

@mery34 ešte sa bojím že bývame na prvom poschodí samozrejme bez výťahu 🙄 čiže kočík budem musieť trepať nejakých 20 schodov hore dole tak či sa nezničí predsa každý deň

mery34
25. júl 2020

@bjl0803 nie, ja som ho trepala jedno poschodie pri 2 deťoch asi 2 roky každý deň - asi najlepší kočík na toto. Zložila kolieska, ľahko vytiahla aj s dieťaťom. Neviem ako toto funguje pri iných modeloch.

mery34
25. júl 2020

@bjl0803 Našla som na youtube videá, kde to uvidíš ako to funguje.

bjl0803
autor
25. júl 2020

@mery34 čiže je ľahučký ?

kiki68
25. júl 2020

Xplory je lahucky, trailz je naopak tazky a velky. Zalezi co clovek chce. Crusi a Beat je celkom dobry kompromis. Ale hojdacie moc nie su

mery34
25. júl 2020

@bjl0803 Kočik bol asi ľahký, ja som ho nikdy nenosila vďaka tým sklápacím kolieskam. Originál autosedačka - 9 rokov bola ťažká. Hojdací kočík je mýtus, decka pri pohybe vždy spali.

sonnenshein
25. júl 2020

AK chces vyslovene lahky kocik, a paci sa Ti korytkove sedenie, pozri si iCandy Strawberry.

lenqua_12325
25. júl 2020

Ja som teraz predala stokke ixplory V4, mali sme ho nie dlho. Dobrý kočík, ale akosi omrzel podvozok. Skladanie do auta hrôza zabral pol kufra a to mame combi. Sedačka bola dvojročnému už mala. Keď zaspal, vôbec to nebolo pohodlné. Kúpili sme najnovší Britax Motion 4 plus, veľká spokojnosť. Stokke kľudne, ale pre menšie deti. Akurát kupovať znova Stokke tak čierny podvozok, ten sivý sa rýchlo doskrabe a je to dosť vidno. Na čiernom až tak moc nie.