Ahojte mamičky, máte niektorá golfáčik spacer caretero? Pozerám naňho asi mesiac, ale neviem, či sa dá dať do úplného ľahu. Chcem, aby sa v ňom moja maličká aj vyspinkala a aby bol pohodlný...napíšte svoje názory, budem rada, nech nekupujem mačku vo vreci. 🙂
Ahoj,
tento kočiar poznám..má ho švagriná a je priestranný, dá sa dať do úplného ľahu a ľahko sa s ním manipuluje...myslím,že splna to, čo od kočiara očakávame a aj cena je výhodná.... 🙂
ahojte kocky, aj ja uz okukujem tento kocik, kedze ten co mame sa horko tazko zmesti do auta, myslim, ze vyzera dobre, prakticky a aj pohodlne 🙂 ja by som ho chcela kupit az na jar. Aj cena je primerana. Inak s vyrobkami od tejto firmy co vyraba aj tento kocik som spokojna 🙂
@suzi8 my máme dva tieto kočíky (červený a zelený) a sme spokojní. Kupovali sme ich v lete. Sú ľahunké. Do úplného ľahu to síce nejde sklopiť(čo u dvojročných ani nepotrebujeme), ale je to aj tak celkom nízko.Mne sa dosť vidí byť ten Milly Mally Venus,ten sa dá sklopiť až do ľahu aj strieška sa dá sklopiť dopredu.
ahoj kupila som maclaren.....lebo som nemala moznost ho vidiet nazivo....ale prave vcera som ho videla modry,a je fakt super za tie peniaze....
kvalita kočíka zodpovedá cene
@kiakocikovsvet co to znamena? ze je lacny, a preto je o nicom? 😅 😅
@tigriatko nie to znamená, že je menej stabilný ako tie drahšie
@kiakocikovsvet aha, dakujem ... ja este stale nie som rozhodnuta, lebo ten kocik nemaju na predajni v ke, ale uz by mal dorazit kazdym dnom... na slepo by som nexcela kupit 😉 🙂
ok
pekný deň
ahojte baby tak ja mám tento kočík už objednaný, našla som na nete super debatu o nom a uplne ma presvedčila http://www.emimino.cz/diskuse/caretero-spacer-z...
Babulky da sa Caretero spacer zložiť aj s búdičkou?Alebo ju treba najskor zložiť?
Ďakujem
Ahoj.kolieska su umele ale držia.nemáme urobenú cestu v ulici a Mathias ma cez 14kg a kočík žije 😀
a hlavne prežil aj chorvátsko.a tam sme nan nakladali všetko 😀
fakt je superný 😀
Ahoj madlo je odnímateľné.....
Inak ten kočík už prežil aj Chorvátsko a aj nie celkom upravené terény.....a nič mu není....
je bohovský.....hlavne priestranny a ľahko sa s ním jazdí 🙂)))
my ho mame už asi rok a je super.
Ahoj,
aj ste ho kupili?Aký je ?Ja tiež rozmýšlam nad nim....