Som vysoká a rúčky na kočíku sú nízko. Existuje riešenie?

emmilly
16. jún 2014

ahojte kocky. kupili sme si golfac, od ruky. tu cez modreho konika, ale zistila som ze mi prekaza ze som na neho prilis vysoka. neviete mi poradit ci existuje nejake riesenie? ci predavaju zvlast rucky? rucky sa skladaju z dvoch dielov, nie z jedneho madla. proste potrebujem to vyvysit a nenapada ma ako. dakujem za kazdy napad.

nice202
16. jún 2014

@emmilly ja som este o nadstavci na rucku kocika nepocula a ani o tom, ze by sa dala dat rucka vymenit za dlhsiu. JA by som skor uvazovala, ze kocik predam, pretoze tento problem ta bude rozculovat stale viac a viac. Predaj a skus sa poobzerat po nejakom kociku, vhodnom pre tvoju vysku.

turistka
16. jún 2014

@emmilly tiez som o tom nepocula, prave preto ze som aj ja vysoka, kocik som si bola vyskusat v obchode a zo vsetky "golfacov" mal najvyssiu rucku Nuna, preto sme ju aj kupili, manzel ma 2 metre, ine vtedy dostupne v obchode boli male....

emmilly
autor
16. jún 2014

no jo no... ☹ myslela som si. ale vtedy sa mi to zdalo ok. a teraz mi to leze tak na nervy ze az...

jul11
16. jún 2014

@emmilly jujha,este aj chrbat z toho boli.su golface,kde sa sa upravit vyska rucok,ale nadstavec myslim neexistuje a keby aj,tak ratam,ze bude drahy.takze novy golfac bude najlepsie riesenie

spinoscapularnabeta
16. jún 2014

Na nasom sa daju rucky povytiahnut, maju dve polohy. Mame ale stary model peg perego.

nanka88
16. jún 2014

Peg perego SI daju sa vytiahnut rucky