Skúsenosti - Športový kočík Smiloo happy plus vs. Gesslein S4 air+

andrea023
8. jan 2019

Ahojte mamičky,
máte niektorá skúsenosti so športovým kočíkom Smiloo happy plus ? Je to novinka, zaujal ma, nikde však ešte nevidím recenzie.... Zaujíma ma hlavne, či je vhodný aj na rozbité chodníky, trávu a či zvládne aj sneh. Nechcela by som kočík čo na nerovnom teréne hrkoce a vŕzga.

Vo výbere mám ešte Gesslein S4 air+, ten sa vám ako pozdáva?

Ďakujem vopred za pomoc 🙂

deina
17. jan 2019

Aj mňa ten Smiloo zaujal, len tá priehľadná časť na strieske sa mi nepáči. Ale kolesá vyzerajú dobre, mali by zvládnuť aj nerovny terén.

andrea023
autor
18. jan 2019

Nakoniec som sa rozhodla pre S4 air+. Ma lepsie kolesa ako smiloo, a presvedcila ma aj sedacia cast, lebo u smiloo je podla mna kratsia. Ale urcite nie je zly ani ten 🙂

wooshka
16. sep 2019

@andrea023 ako si nakoniec spokojna? Nenasiel sa niekto, kto kocik vlastni?

andrea023
autor
17. sep 2019

@wooshka ja som s S 4 air+ max. spokojna, mam aj gesslein fusak a nemenila by som. Ide lahko, lahka manipulacia, je naozaj priestranny, siroky, ide do lahu...takze za mna super

gabrielalang
3. feb 2020

@wooshka Ja mam oba. Kazdy ma svoje pre aj proti.

gabrielalang
3. feb 2020

@wooshka Mne sa napr mala cez leto v S4 dost potila, tak som sa rozhodla kupit este smiloo. Strieska je otvaratelna aj vzadu, a tym ze je strieska dost dlha, tak urobi viac tiena. Na druhej strane je strieska len z takej lahkej elastickej latky, neviem co to spravi ak by troska zaprsalo, ale mam dazdovy kryt stale pripnuty na kociku (nie od gesslein) tak to zatial neriesim. Inak sa s nim jazdi perfektne. Sice je teraz v servise (nejako mi zblbli klby - povolovala sa mi cela rucka), ale inak OKI.