Skúsenosti so súrodeneckým kočíkom Stadium Duo

qwq
27. nov 2016

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť ohľadom súrodeneckého kočíka. Starší ma 1,5roka a druhý sa narodí o mesiac. Preto hľadám nejaký fajn kočík aby som odviezla oboch naraz. Chcela by som sa zmestiť do 200 Euri...vystačíme si aj s ojazdeným. Na nete som našla napr. súrodenecký STADIUM DUO (Graco) viď. foto. Máte s ním nejaké skúsenosti? Alebo z akou značkou ste boli spokojné vy? Ďakujem za rady.

natassa
27. nov 2016

Ahoj ja som ho mala a bola som veľmi spokojná. Potom som ho predala kamarátke a aj jej sa páčil 😉

tova
28. nov 2016

mala som ho. Tento typ je uz ale tak 6r. stary ale dobry. Graco vajicko mozes dat bud na prednu alebo zadnu sedacku. Zadna sedacka sa da polohovat na uplne vodorovne alebo len kolmo. Ked das vodorovne (ked vidis na zadnej sedacke v predu dole visi taky kus latky, to sa so suchym zipsom da nahor a spravi sa z toho vodorovna postielka, das v zime fusak a moze spat vodorovne. Predna sedacka sa da naklnit bud len vodorovne alebo par stupnov dozadu, nic moc na spnie. Napr. ked pojdes na dlhsiu cestu a to 2r. bude unavene mozes dat na zadnu sedacku vodorovne lahnut a do predu zacvaknes vajicko s novonarodencom. Kos pod kociarom je super velky, a lahko sa tam dostnes. (mne tam niekedy deti vosli (po jednom) a aj tak som ich troche vozila udrzi aj 2r. dita tam ked das na spodok deku moze aj spat 🙂