Ahojte, má niekto skúsenosť so stránkou kociky.sk, hlavne s vrátením peňazí? Hodnotenia majú taký priemer. Mna skôr zaujíma, či vrátili peniaze, alebo treba podať podnet vyššie. Poprosím komentáre k veci.
Ďakujem
@lusanko pokracovanie: kocik nam mali dodat den predtym ako som odchadzala z porodnice,manzel ho isiel vyzdvihnut a ked mi zavolal do porodnice ze ho tam stale nemaju tak som myslela ze chytim infarkt,narobil tam riadny cirkus,predavacky arogantne,nevedeli najst ani nasu fakturu (neviem ako vedu uctovnictvo,prehrabavali sa tam v kope papierov,nemali ziadny prehlad)nastastie nam vratili peniaze hned,teda manzel by bez nich ani neodisiel!!..urcite neodporucam tento eshop!!! Na stranke maju kopu kocikov ze dodanie budu mat az o niekolko mesiacov,ja uz by som toto neriskovala,za mna nikdy viac..existuju ine kvalitne stranky kde sa da objednat za rovnake ceny a niekedy aj lepsie a hlavne s lepsim servisom
@bibi_21 no otrasná skúsenosť. Ver tomu, ze keby tam nešiel muž osobne, tak sa naťahujete o peniaze dlhoooo.
Ja som objednávala autosedacku, lebo len u nich ju mali skladom, u nás v meste by som musela čakať mesiac, kým príde-potrebovali sme ju súrne, lebo sme cestovali.
Tak som tam zavolala a uistila som sa, ze jju určite majú na sklade, pani milá tutuli mutuli, spravila som objednávku, hneď zaplatila (moja chyba), no proste mala som z nich dobrý pocit.
Samozrejme sedačka neprišla, písomne som odstúpila od zmluvy nasratá, do minúty mi volali, ze prepáčte, už ju tu máme, zajtra príde.
Odmietla som, ze odstupujem od zmluvy, proste už ma nasrali za neserioznost a klamanie. Pani sklamaná, ze mi hneď posielajú peniaze.
Záver je taky, ze ani po troch týždňoch som nemala peniaze na účte, poslala som im niekoľko mailov, stále klamstvá, ze preverujú, pošlú....
Nakoniec som volala právnikovi, ze ich dám na súd, začala som si o tom zisťovať, napísala som posledný mail, dala im dva dni, ze pokiaľ nebudem mat peniaze na účte, podávam podnet na SOI a súd. Tohto sa zľakli, zavolala mi sama majiteľka, ze nech sa nehnevám, ze dievčatá za to nemohli, ze to ona stratila papiere a kvôli tomu sa to natahovalo, proste klamstvá, akoby boli 100 rokov za opicami a neevidovali všetko cez PC.
Takze peniaze po mesiaci poslali, ale zostala mi na nich veľmi negatívna skúsenosť- NIKDY VIAC!!!
Kocik sme objednávali cez Vandastore, to je eshop a komunikácia, servis a starostlivosť o zákazníkov na úrovni.
Mám zlú skúsenosť.
Kúpili sme tu kočiar s výrobnou chybou - a to nehovorím len o našom kuse, stretávali sme ľudí na ulici, ktorí mali rovnaký problém, predavačky v kociky.sk to same priznali. Kočiar Easy Walker Jimmy XXL
Prvú reklamáciu v kociky.sk nám uznali, no chybu neopravili. Druhú reklamáciu sme podali hneď na to, lebo s kočíkom sa nedalo chodiť - tu nám zamietli ale vymenili podvozok, ktorý síce momentálne funguje, ale bez záruky a možnosti vrátenia peňazí, ak sa chyba zopakuje - čo sa podľa slov predavačiek stáva. Takže predajca to má veľmi dobre vymyslené - predáva drahé, chybné kočiky, pričom peniaze je ochotný vrátiť až po 3. reklamácii, ku ktorej sa spotrebiteľ nikdy nedostane, pretože mu prvé 2 jednoducho zamietnu. Napriek vážnej chybe.
Veľmi neférový prístup. Predajca ignoruje následne sťažnosti. Určite neodporúčam.