Ahojte, vážne uvažujem nad týmto kočíkom, najmä kôli ľahkosti, keďže nemáme výťah...prosím ak máte skúsenosti, napíšte, či ste spokojné alebo naopak 🙂 Ďakujem veľmi pekne...
@badulienka a čo mi odporúčaš ? chcela by som jeden dobrý kombinovaný kočík, taký s ktorým prejdem aj po našich chodníkoch 🙂 aj v zime samozrejme 🙂 a nech je čo najľahší, tiež to budem riešiť pivnicou ale aj tak chcem na manipuláciu niečo čo ma nebude zbytočne ešte viac zaťažovať 🙂
@kikaski ahoj, ja som ho tiež mala a bola som rada, že som sa ho zbavila. Bola to taká hrkotalka, aj malý v ňom bol taký nespokojný...kolesá boli desné, stále sa mi do nich niečo zapichovalo...a do tohoto počasia (myslím sneh a člapkanica) to bolo úplne zle, ten kočík sa nedal ovládať..Okrem toho sa mi tam každú chvíľu prederavil ten spodný košík, šúchal sa o obrubníky.... No nebola som s ním spokojná :(, na môj vkus bol aj dosť labilný. Momentálne mám Baby jogger city select (single) a môžem Ti povedať, že lepší kočík som nemala (vystriedala som ich 7) 🙂 🙂 😀 😀 😀
@kikaski
Mám ho, výhody: 1. zmestí sa kamkoľvek, medzi regálmi super, pritom dostatočne priestranný
2. Dobre sa skladá, podvozok samotný zaberie naozaj málo miesta
3. Veľký nákupný košík, dobrý prístup k nemu
4. Dobre a jednoducho sa perie, farba nevyšedivie
Nevýhody: 1. Ked sa rozbehneš, predné kolieska začnú vibrovať a roztrasú sa, čiže pobehnúť s ním sa nedá
2. Zadné kolieska sa po čase začnú vyčaptávať do strán, dá sa to reklamovať
3. Ked je športová sedačka v smere jazdy, nedáš opierku úplne naležato, lebo ti zavadzia taška. Tašku môžeš odklopiť, ale potom do nej vrážaš kolenami
Výsledok: už by som ho nekúpila
@veronika1610 ahoj prosim kde si vyreklamovala vycaptane kolesa? mne to v nitre neuznali...., ze to je normalne
@badulienka ešte nikde, ešte sa len chystám, len mi jedna kočka na ulici s rovnakým kočíkom povedala, že ona to reklamovala
@veronika1610 mne povedali ze normalne v ramci pouzivania a kedze som kocik potrebovala, nemohla osm sa hadat...
Hm, sranda, ja mam tento kocik - ale verziu modular, cize nie dvojite kolieska ale loziskove a plnu rucku a ovlada sa mi super, aj pobehnut sa s nim da, aj ked ano, nie je to ideal. A teraz do snehu tiez nic extra, ale dnes som bola s kamaratkou vonku a zdalo sa mi, ze so svojim velkym tankom s velkymi kolesami sa narobila rovnako ako ja cez ten sneh. Ale je fakt, ze v BA toho snehu nie je tolko a ja mam nastastie nosiace sa dieta, cize ked BA zapadne snehom vzdy mam moznost zobrat len nosic/satku (pripadne tank od svokrovcov zo zahrady).
So zadnymi vycaptanymi kolieskami nemam skusenost, zatial mam kociar len 9 mesiacov a mala vo vanicke velmi nechcela byt. A mam ju zatial len oproti sebe, cize ani s tym nalezato nemam skusenost este 🙂
Ale ja som spokojna, hlavne som schopna ten kocik plne nalozeny (dieta + veci v kosiku a prebalovacia taska) zniest 8 schodmi od vytahu, co je hlavne plus, lebo inu moznost nemam (keby som ho nechavala v pivnici, tak je to zas 8 schodov hore cize ziadna vyhra). A tiez sa nemusim nikomu doprosovat v MHD, ukocirujem ho jednou rukou, ked mam v druhej voditko so psom a zmestim ho do kazdeho auta.
Ahoj. Vie mi niekto poradiť? Tiež máme kočík PP switch easy drive a tie kolieska sa vyčaptali aj nám. Inak som s ním max spokojná. Chcem to ísť dať reklamovať do predajne v Auparku. Ako sa správajú kolieska po reklamácii? Tiež sa vyčaptajú alebo už držia rovno. Ďakujem
Dievcata to co sa tu bavite o switch easy drive..tak je to model 2013? Kolieska predne 17 a zadne 19 cm? Dakujem 🙂
@veronika1610 prosim a ten vas je s dojkolieskami alebo 1 kolieskami
@elif2013 asi neskoro odpovedám - s jedným kolieskom
@lucique29 kupila som Peg Perego Pliko Switch Easy Drive On Track Modular 2012 - uz ho nerobia ale robia velmi podobny typ. Ten svoj mam s popisom vo fotoalbume "Veci co sa osvedcili" tak si pozri.
Ja bývam v Ružinove kde mame presne výťah ako ty, že musím prekonať 8schodov až potom je výťah
A kde ste kupovali kocik? Lebo pozerám ten typ v brandone stojí cca 530€ trojkombinacia
Viete mi poradit prosim,ci to pliko easy drive alebo pp si completo? Jeden ma zdvojene kolesa druhy len po jednom. Ktory vybrat?
@kikaski
@badulienka ahojte dievcata, vidim, ze ste toto riesili pred dvoma rokmi, ale aj tak chcem vediet ako ste to zvladali s miminom a bez vytahu - caka ma podobna situacia a absolutne neviem, aky kocik vybrat. Planujem ho nechavat v aute alebo vo vchode a dieta len vyniest na rukach/v satke, ale rada si vypocujem nazor skusenejsich 🙂 dakujem
@filajka ja som to v pohode zvládla s cam dinamico 2013...neviem aké su ich aktuálne modely, ale ja ho mám odložený aj pre ďalšie bábo...skvelá manipulácia, lahunky a zvladol aj podmienky na orave, je v top stave stále...vaničku som si nosila hore s malou, je aj dosť veľká a lahka...konstrukciu som zlozila a nechala dole v bytovke...sportak som uz nechavala cely...fakt super kocik 🙂
Ahojte. Chcem sa opytat tych, ktori maju, resp. mali Pliko Switch Easy drive, ze ci ta sportova verzia sa vystiera iba vahou dietata alebo je tam aj nejaka poistka na upevnenie? Kupila som z bazaru, tak neviem presne ako to ma bat. Dakujem.
ahoj, máme tento kočík ale iba ako "druhý" do auta. tiež nemáme výťah a ja som nebola ochotná prenášať kočík schodmi, je to strašne zaťažujúce, kočík nechávam vo vchode, to som mala veľký PP clasico a v aute Switch. Ako športový som si kúpila iný, myslím, že Switch nie je dobrý na naše chodníky, hrkoce až sa dieťa trasie - možno to nevadí, ak si iný kočík netlačila, ale keď som to ja porovnala.... Ako do auta, na zbalenie rýchle (do auta ho hodíš rýchlo), je úplne super keďže sa dá dať na úplný ľah a sedačka je otočná. tlačí sa výborne jednou rukou, ale fakt je, že ak ideme niekam inam ako do obchoďáku, alebo k lekárke, teda s mužom beriem si druhý kočík.