Ahojte,prosim vas,mate skusenosti s kupou kocika,postielky v polsku?dostanem tu istu znacku v takej kvalite ako na svk?a kam by ste mi poradili ist na nakupy?niekde co najblizsie k hraniciam 🙂 dakujem velmi pekne!
Ja som všetko kúpila normálne na trhoch v Nowom Targu a som nadmieru spokojná. majú tam široký výber ani som si nevedela vybrať a nieje problém ani s reklamáciou, nakoľko tí stánkari sú už roky stále na tých istých svojich miestach, takže vždy ich tam nájdeš keby niečo
@mimisk Dovolím si oponovať, aj keď pripočítate cestu, stále sa to oplatí. ja som tam kúpila kočík za 270 eur a ten istý u nás stál v tú dobu o 200 eur viac !!!!!!!!!!! Postieľka tam stála 100 eur a tá istá tu ešte aj bez šuflíka a matraca 200 eur !!!!!!!! Tak za ten rozdiel môžem mať benzín do Poľska aj na 3x 🙂
@diamontko my sme kupovali v nowom targu - znacku TAKO - trojkombinaciu - pred cca 4 rokmi a sme maximalne spokojni - a to mam manzela rakusana, ktory si dost potrpi na kvalitne veci a aj jemu sa kocik velmi pozdaval - vyvozili sme v nom dve deti, skladalil sme ho hore dole velmi casto kedze sme vela na cestach .... zili sme par rokov v prahe, kde som ten kocik tahala po schodoch kade tade, do metra z metra, elektricky, po eskalatoroch, atd... no ani nevravim ... a kocik je este aj dnes funkcny (raz sme opravovali defekt, to je vsetko) ... odporucam nafukovacie kolesa a co najlepsie odpruzenie 🙂... vela stastia
@drobcek26l tak zasa zalezi aku postielku a aky kocik, chodim do polska pravidelne a este zalezi z akeho kraja pochadzate a casto sa stretavam , ze ked je nejaka reklamacia tak behaju k nam a chcu opravit kocik a hlavne polsku je len zaruka 1 rok
@diamontko a co sa tyka tych nakladov na cestu, to by som ani neratala.... my sme si z toho spravili prijemny vylet, fajne sme sa po ceste najedli na polskej strane a aj tak by sme pravdepodobne tu sobotu tie kilometre prejazdili niekde inde 🙂 .... a ak vam ostane cas, oplati sa omrknut zakopane
@mimisk Určite že záleží aký kočík a akú postieľku, ale aj tak sa to oplatí. A čo sa týka záruky, ja osobne som dokonca na kočík dostala záruku 3 roky. Jediné čo sme na ňom opravovali bol defekt, inak je ako nový a to po dvoch deťoch .-)
Ja som kupovala postielku aj kociar v Polsku.
Bola som maximalne spokojna - kociar som mala Dada paradiso a bol super hlavne pevny a hlboka vanicka bola väcsia aj s opietkou.
Postielka super aj matrac som tam kupila (pohankovy).
Kupovala som to v Krosne na trhu a cenovo to vyslo super 🙂
my sme tiez kupovali kocik malému predtým.tu stal 450 eur a tam 300 eur.da sa reklamovat aj v obchode tam.tiez sme kupovali postielku,supravu do postielku celu aj s konstrukciou na baldachyn,podlozku na prebalovanie,co sa tykalo nejake male kojenecke supravicky.obyc.plienky bavlnene a neviem co vsetko mozne.boli sme na jesen na trhoch a tie kociky sa tam stale daju kupit ovela lacnejsie.tych 100 eur urcite.taktiez cestovne postielky,jedalenske stolicky co sa tyka vybavi stale sa to oplati
nie všetky sa oplatia aj v polsku ja som kupila na slovensku a dokonca aj o par eur lacnejšie lebo doprava je zdarma tento sa oplatí http://www.superprodukt.sk/kociar-kocik-kociare...
Ja som kupila kociarik na SR a som s nim velmi spokojna. Do Polska by som urcite nesla uz len kvoli reklamacii.
kočík sme nakoniec nekupovali, rozhodla som sa pre kočík z druhej ruky, ale postieľku mám odtiaľ aj komplet matrac, perinu, vankúš, obliečky, mantinel, zavinovačku, baldachýn, to všetko bol set a cena tiež super, kúpili nám to rodičia, oni chodia do Nového Targu a keď tam chodíš pravidelne, tak ani nemusíš prepočítavať cenu
ahojky....my sme kupovali pred 6rokmi kociar v polsku...bola som spokojna..teraz cakame druhe babo a tiez sa chystame ist kupit kociar do polska..kupovali sme v obchode http://www.wozki-skleposkar.pl/ skus pozriet...
ja to v krosne..postielku sme mali ale matrac sme kupili tiez v polsku a boli sme spokojny..🙂