Skúsenosti s kúpou kočíka a postieľky v Poľsku

diamontko
20. jan 2015

Ahojte,prosim vas,mate skusenosti s kupou kocika,postielky v polsku?dostanem tu istu znacku v takej kvalite ako na svk?a kam by ste mi poradili ist na nakupy?niekde co najblizsie k hraniciam 🙂 dakujem velmi pekne!

mamkamiska
20. jan 2015

ahojky....my sme kupovali pred 6rokmi kociar v polsku...bola som spokojna..teraz cakame druhe babo a tiez sa chystame ist kupit kociar do polska..kupovali sme v obchode http://www.wozki-skleposkar.pl/ skus pozriet...
ja to v krosne..postielku sme mali ale matrac sme kupili tiez v polsku a boli sme spokojny..🙂

drobcek26l
20. jan 2015

Ja som všetko kúpila normálne na trhoch v Nowom Targu a som nadmieru spokojná. majú tam široký výber ani som si nevedela vybrať a nieje problém ani s reklamáciou, nakoľko tí stánkari sú už roky stále na tých istých svojich miestach, takže vždy ich tam nájdeš keby niečo

mimisk
20. jan 2015

@diamontko ak si pripocitate cestu tak uz sa to neoplati

drobcek26l
20. jan 2015

@mimisk Dovolím si oponovať, aj keď pripočítate cestu, stále sa to oplatí. ja som tam kúpila kočík za 270 eur a ten istý u nás stál v tú dobu o 200 eur viac !!!!!!!!!!! Postieľka tam stála 100 eur a tá istá tu ešte aj bez šuflíka a matraca 200 eur !!!!!!!! Tak za ten rozdiel môžem mať benzín do Poľska aj na 3x 🙂

marcah
20. jan 2015

@diamontko my sme kupovali v nowom targu - znacku TAKO - trojkombinaciu - pred cca 4 rokmi a sme maximalne spokojni - a to mam manzela rakusana, ktory si dost potrpi na kvalitne veci a aj jemu sa kocik velmi pozdaval - vyvozili sme v nom dve deti, skladalil sme ho hore dole velmi casto kedze sme vela na cestach .... zili sme par rokov v prahe, kde som ten kocik tahala po schodoch kade tade, do metra z metra, elektricky, po eskalatoroch, atd... no ani nevravim ... a kocik je este aj dnes funkcny (raz sme opravovali defekt, to je vsetko) ... odporucam nafukovacie kolesa a co najlepsie odpruzenie 🙂... vela stastia

mimisk
20. jan 2015

@drobcek26l tak zasa zalezi aku postielku a aky kocik, chodim do polska pravidelne a este zalezi z akeho kraja pochadzate a casto sa stretavam , ze ked je nejaka reklamacia tak behaju k nam a chcu opravit kocik a hlavne polsku je len zaruka 1 rok

marcah
20. jan 2015

@diamontko a co sa tyka tych nakladov na cestu, to by som ani neratala.... my sme si z toho spravili prijemny vylet, fajne sme sa po ceste najedli na polskej strane a aj tak by sme pravdepodobne tu sobotu tie kilometre prejazdili niekde inde 🙂 .... a ak vam ostane cas, oplati sa omrknut zakopane

drobcek26l
20. jan 2015

@mimisk Určite že záleží aký kočík a akú postieľku, ale aj tak sa to oplatí. A čo sa týka záruky, ja osobne som dokonca na kočík dostala záruku 3 roky. Jediné čo sme na ňom opravovali bol defekt, inak je ako nový a to po dvoch deťoch .-)

tinulka174
20. jan 2015

Ja som kupovala postielku aj kociar v Polsku.
Bola som maximalne spokojna - kociar som mala Dada paradiso a bol super hlavne pevny a hlboka vanicka bola väcsia aj s opietkou.
Postielka super aj matrac som tam kupila (pohankovy).
Kupovala som to v Krosne na trhu a cenovo to vyslo super 🙂

to.beruska
15. feb 2015

my sme tiez kupovali kocik malému predtým.tu stal 450 eur a tam 300 eur.da sa reklamovat aj v obchode tam.tiez sme kupovali postielku,supravu do postielku celu aj s konstrukciou na baldachyn,podlozku na prebalovanie,co sa tykalo nejake male kojenecke supravicky.obyc.plienky bavlnene a neviem co vsetko mozne.boli sme na jesen na trhoch a tie kociky sa tam stale daju kupit ovela lacnejsie.tych 100 eur urcite.taktiez cestovne postielky,jedalenske stolicky co sa tyka vybavi stale sa to oplati

martina0101
18. feb 2015

nie všetky sa oplatia aj v polsku ja som kupila na slovensku a dokonca aj o par eur lacnejšie lebo doprava je zdarma tento sa oplatí http://www.superprodukt.sk/kociar-kocik-kociare...

renatka80
19. feb 2015

Ja som kupila kociarik na SR a som s nim velmi spokojna. Do Polska by som urcite nesla uz len kvoli reklamacii.

moni244
19. feb 2015

kočík sme nakoniec nekupovali, rozhodla som sa pre kočík z druhej ruky, ale postieľku mám odtiaľ aj komplet matrac, perinu, vankúš, obliečky, mantinel, zavinovačku, baldachýn, to všetko bol set a cena tiež super, kúpili nám to rodičia, oni chodia do Nového Targu a keď tam chodíš pravidelne, tak ani nemusíš prepočítavať cenu