Má niekto skúsenosť s týmto športovým kočíkom?
@martinka3437 To je pravda, ani som si nevšimla, že je taký "čerstvý" 😁
@martinka3437 A tiež ma zaujal, možno si ho aj na jeseň kúpim, vtedy bude aktuálne meniť hlboký na športový.
@novakkata ja som si tu ma MK pisala o tom s jednou kockou a nakoniec ho predsa vcera kupila 🙂 musim aj ja ist na neho pozriet 🙂 klasicky kocik som kupila zly niesom spokojna tak snad taaato kupa sa podari uspesne
@martinka3437 Aj ja som takto pochodila s hlbokým, ale teraz som naňho objednala iné kolesá, tak uvidím, či budem s ním spokojnejšia, ak áno kúpim aj športovú časť, ak nie, tak asi túto Zopu.
@rosi14 a preco ho predavate ak smiem vediet? 🙂
Ja som mala vybraté úplne iné kočíky, ale tie ma v predajni sklamali a nakoniec ma zaujal práve tento Zopa Move 2019 a sme sa preň rozhodli. Športová časť sa mi zdá taká menšia, užšia sedacia časť (oproti ostatným kočíkom), ale keďže som prvorodička, neviem posúdiť, do kedy sa bude dať využiť. Inak zložiť sa dá krásne, spolu, netreba nič odmontovať a ide veľmi ľahučko.
@mikina15 ktoru farbu mas? Vies dat foto? 🙂
@mikina15 Mňa by zaujímalo odpruženie, nakoľko zvláda nerovnosti chodníka, prípadne poľnú cestu. Ja mám Petite&Mars Vario, zatiaľ len hlbokú mám kúpenú, dokúpila som nafukovacie kolesá, nakoľko bol strašne tvrdý ten kočík, a teraz je to už moc lepšie ale na zadných kolesách mi to odpružnenie chýba. Neviem sa rozhodnúť či ho na jeseň predať a kúpiť Zopu, alebo si nechať a dokúpiť športovú časť. To je dilema.
@martinka3437
@novakkata
Zial este ho nemame,tak len skusenost.z.obchodu som dala. Tiez.hladam na nete recenzie,ale nic nenachadzam.
10kg je na sportovy dost.
@bb21 uz ho mame aj my je dokonaly
@bb21 aku mate vlozku v kociarku? 🙂
Mala som ho a uz som ho aj vratila. Nebola som s nim spokojna. Je taky moc malicky a nepacil sa mi ani material. Mala som ten bledo sedy a bol ako keby usity z koberca taky zvlastny ale hlavne uzky a tie umele casti po bokoch neboli nicim prikryte teda myslim ze by sa o to male mohlo udriet a ked som polahla chrbtovu cast a chcela zdvihnut striesku ktora sa kinzdala dost labilna tak to zdvihlo aj tu chrbtovu cast. Ked som ho isla vratit pani mi nechcela vratit peniaze ani nevratila a tvrdila ze to robia vsetky tieto kociare a ze si treba vzdy pridrzat aj striesku aj chrbtovu opierku... doteraz mi drzi 260 euro a nemam ani kociar ani peniaze lebo vraj vyrobca neuznal reklamaciu co sa mi nezda. No mne sa to fakt nepacilo a prislo mi to ako vada tak dufam ze to niekomu pomoze lebo keby som o tom vedela tak by som ho nekupovala, myslim ze za ru cenu sa daju kupit urcite aj lepsie len sama neviem ake kedze sa v tom nevyznam.
@vacka_20 my mame cierny a silver konstrukciu a urcite nevyzera ako koberec 🙈😂 vsetci ho chvalia nie len ako vyzera ale aj ako funguje a ake ma vlastnosti a to aj znamy ktory maju deti a presli im cez ruky fakt vela kociarikov 🙂 my sme nechceli obrovsky kociar nepaci sa nam to a vela cestujeme cize chceli sme nieco co raz dva poskladam do auta . Mala je v kociariku spokojna 🙂 Nic si nebucha 😂 treba ist najprv kociarik pozriet az potom kupovat . My mame zatial kociarik v lahu kedze dcerka este nesedi a fakt velka spokojnost 🙂 ☺️ Ale kazdy mame inu predstavu . Ja zas viem ze britax b motion plus je uzasny kociar vraj ale je premna skaredy a obrovsky cize som si ho nevybrala 😂🤷♀️
@mikina15 myslite ze je aj pre 2 rocneho? Alebo chrbtova opierka je mala?
@miroslavap Tak toto ja vôbec neviem odhadnúť ☹ Ja by som šla odskúšať aj s dieťaťom. V obchode ich tam v pohode do kočíkov vkladali 😀
@martinka3437 ďakujem, ani som nevedela, se majú insta účet🙂 kočík sa mi natoľko zapacil že máme ho už máme doma, už len aby sa tam nezasekoval sneh a bude všetko ok 😂😂
@decembrovka2019 supeeer a ake farebne prevedenie mate? ☺️
@novakkata len teraz sa zacal predavat cize odpoved na tuto otazku nenajdeme . Aj ja rozmyslam nad kupou toho kociarika 🙂