Skúsenosti s kočíkom Zopa move 2019.

novakkata
18. júl 2019

Má niekto skúsenosť s týmto športovým kočíkom?

martinka3437
19. júl 2019

@novakkata len teraz sa zacal predavat cize odpoved na tuto otazku nenajdeme . Aj ja rozmyslam nad kupou toho kociarika 🙂

novakkata
autor
19. júl 2019

@martinka3437 To je pravda, ani som si nevšimla, že je taký "čerstvý" 😁

novakkata
autor
19. júl 2019

@martinka3437 A tiež ma zaujal, možno si ho aj na jeseň kúpim, vtedy bude aktuálne meniť hlboký na športový.

martinka3437
19. júl 2019

@novakkata ja som si tu ma MK pisala o tom s jednou kockou a nakoniec ho predsa vcera kupila 🙂 musim aj ja ist na neho pozriet 🙂 klasicky kocik som kupila zly niesom spokojna tak snad taaato kupa sa podari uspesne

novakkata
autor
19. júl 2019

@martinka3437 Aj ja som takto pochodila s hlbokým, ale teraz som naňho objednala iné kolesá, tak uvidím, či budem s ním spokojnejšia, ak áno kúpim aj športovú časť, ak nie, tak asi túto Zopu.

rosi14
21. júl 2019

@novakkata dobry den ja ho mam na predaj cisto novy nepouzity, so zarukou ak by ste chceli.

martinka3437
21. júl 2019

@rosi14 a preco ho predavate ak smiem vediet? 🙂

novakkata
autor
21. júl 2019

@rosi14 aj mňa by zaujímalo, prečo predávate čisto nový kočík

mikina15
7. aug 2019

Ja som mala vybraté úplne iné kočíky, ale tie ma v predajni sklamali a nakoniec ma zaujal práve tento Zopa Move 2019 a sme sa preň rozhodli. Športová časť sa mi zdá taká menšia, užšia sedacia časť (oproti ostatným kočíkom), ale keďže som prvorodička, neviem posúdiť, do kedy sa bude dať využiť. Inak zložiť sa dá krásne, spolu, netreba nič odmontovať a ide veľmi ľahučko.

martinka3437
7. aug 2019

@mikina15 ktoru farbu mas? Vies dat foto? 🙂

novakkata
autor
7. aug 2019

@mikina15 Mňa by zaujímalo odpruženie, nakoľko zvláda nerovnosti chodníka, prípadne poľnú cestu. Ja mám Petite&Mars Vario, zatiaľ len hlbokú mám kúpenú, dokúpila som nafukovacie kolesá, nakoľko bol strašne tvrdý ten kočík, a teraz je to už moc lepšie ale na zadných kolesách mi to odpružnenie chýba. Neviem sa rozhodnúť či ho na jeseň predať a kúpiť Zopu, alebo si nechať a dokúpiť športovú časť. To je dilema.

mikina15
7. aug 2019

@martinka3437
@novakkata
Zial este ho nemame,tak len skusenost.z.obchodu som dala. Tiez.hladam na nete recenzie,ale nic nenachadzam.

novakkata
autor
8. aug 2019

@mikina15 Ešte dúfam, že do októbra niekto niečo pridá, dovtedy máme hlboký.

nikusiak9
8. aug 2019

10kg je na sportovy dost.

novakkata
autor
8. aug 2019

@nikusiak9 Je ale aj Vario by som mala tak, len tam nemám všetky kolesá odpružnené.

nikusiak9
8. aug 2019

@novakkata ja by som sla do hocicoho s nafukovacimi kolesami. Zbytocne su odpruzene penove ked sa to casom rozhrka a kazdy teren viac natriasa.

novakkata
autor
8. aug 2019

@nikusiak9 Odpružené gumové kolesá, predné s aretáciou s priemerom 18 cm, zadné 24,5 cm. Neviem aké sú tie gumové. Ja mám aj PU aj nafukovacie na tom Vario.

nikusiak9
8. aug 2019

@novakkata najhorsie lebo to ma mensiu vydrz ako pena

novakkata
autor
8. aug 2019

@nikusiak9 Rada by som vyskúšala aj s malým niekde v predajni aspoň, najlepšie by bolo na ulici alebo v teréne.

bb21
23. aug 2019

My máme Zopa move a zatiaľ ChvalaBohu sme veľmi spokojní určite ho odporúčam aj vám. Je sikovny,skladny a tie kolesá sú bombové dobre zvláda terén, necítiť každý kameň pod kolesami.

martinka3437
23. aug 2019

@bb21 uz ho mame aj my je dokonaly

martinka3437
26. aug 2019

@bb21 aku mate vlozku v kociarku? 🙂

vacka_20
26. aug 2019

Mala som ho a uz som ho aj vratila. Nebola som s nim spokojna. Je taky moc malicky a nepacil sa mi ani material. Mala som ten bledo sedy a bol ako keby usity z koberca taky zvlastny ale hlavne uzky a tie umele casti po bokoch neboli nicim prikryte teda myslim ze by sa o to male mohlo udriet a ked som polahla chrbtovu cast a chcela zdvihnut striesku ktora sa kinzdala dost labilna tak to zdvihlo aj tu chrbtovu cast. Ked som ho isla vratit pani mi nechcela vratit peniaze ani nevratila a tvrdila ze to robia vsetky tieto kociare a ze si treba vzdy pridrzat aj striesku aj chrbtovu opierku... doteraz mi drzi 260 euro a nemam ani kociar ani peniaze lebo vraj vyrobca neuznal reklamaciu co sa mi nezda. No mne sa to fakt nepacilo a prislo mi to ako vada tak dufam ze to niekomu pomoze lebo keby som o tom vedela tak by som ho nekupovala, myslim ze za ru cenu sa daju kupit urcite aj lepsie len sama neviem ake kedze sa v tom nevyznam.

martinka3437
26. aug 2019

@vacka_20 my mame cierny a silver konstrukciu a urcite nevyzera ako koberec 🙈😂 vsetci ho chvalia nie len ako vyzera ale aj ako funguje a ake ma vlastnosti a to aj znamy ktory maju deti a presli im cez ruky fakt vela kociarikov 🙂 my sme nechceli obrovsky kociar nepaci sa nam to a vela cestujeme cize chceli sme nieco co raz dva poskladam do auta . Mala je v kociariku spokojna 🙂 Nic si nebucha 😂 treba ist najprv kociarik pozriet az potom kupovat . My mame zatial kociarik v lahu kedze dcerka este nesedi a fakt velka spokojnost 🙂 ☺️ Ale kazdy mame inu predstavu . Ja zas viem ze britax b motion plus je uzasny kociar vraj ale je premna skaredy a obrovsky cize som si ho nevybrala 😂🤷‍♀️

mikina15
26. aug 2019

@vacka_20 ano,v tej farbe bol fakt divny material,pozerali sme na predajni.Aj mne to prislo ako koberec.V tej hnedo.sedej farbe bol.material.uplne iny,a ten sa chystame aj kupit.

miroslavap
28. aug 2019

@mikina15 myslite ze je aj pre 2 rocneho? Alebo chrbtova opierka je mala?

mikina15
28. aug 2019

@miroslavap Tak toto ja vôbec neviem odhadnúť ☹ Ja by som šla odskúšať aj s dieťaťom. V obchode ich tam v pohode do kočíkov vkladali 😀

martinka3437
29. aug 2019

@novakkata na instagrame Zopa akurat dnes dali story o zopa move babenky 🙂

decembrovka2019
15. sep 2019

@martinka3437 ďakujem, ani som nevedela, se majú insta účet🙂 kočík sa mi natoľko zapacil že máme ho už máme doma, už len aby sa tam nezasekoval sneh a bude všetko ok 😂😂

martinka3437
15. sep 2019

@decembrovka2019 supeeer a ake farebne prevedenie mate? ☺️