Mate skúsenosti s kocikom x lander x pulse 2013?ake su jeho zapory?prejde aj horšie cesty a chodniky,alebo je to skôr mestky kočík?nehrka moc?kupili by ste ho znova?ďakujem za odpovede 🙂
@janulka1802 super,ďakujem,a nekyvala sa rucka v spoji kde sa nastavuje výška?
Nie, vôbec.
Ja mám športovú 2015-ku a znovu by som ho nekúpila. Na to ako kompaktne sa tvári, je jeho ovládanie jednou rukou takmer nemožné. Predné kolieska sa zasekavaju v každej nerovnosti, takže potrebuješ kočík odľahčiť aby si prešla. Môžem porovnať iba s Cam dinamico, ktorý je oproti nemu jedna veľká krava, ale ovládaťelnosť je 100x lepšia. Ešte aj golfáč Cybex calisto prechádza nerovnosťami oveľa lepšie. Ale ak máte chodníky v top stave, tak do neho choď, lebo je krásny/aj ja blbá som ho preto kupila/,má luxusne veľký košík, dá sa otočiť v smere aj protismeru a dá sa super zložiť.
Jaaaj a ešte sa mi nepáči, že ak dáš operadlo do lahu, tak s ním ide aj strecha, takže chládok drobcovi spraviš iba prídavnou slnečnou clonou.
Ešte som chcela dodať, že ja som mala model 2015. Neviem, či 2013 je rovnaký alebo nie.
@tomakat ja ho praveze potrebujem na dedinu,preto zisťujem ci sa s nim da v pohode prejst a ci nehrka na kazdom hrbe a hlavne v zime ci prejdem,predtym som mala casualplay s4,bol sice veľký a ťažký,ale prešiel všade,ešte rozmýšľam nad kocikom bexa cube,alebo concord neo.
Hrkať nehrká. To by som mu krivdila. Ide tichúčko,iba to pruženie predných kolies je vzhľadom na ich veľkosť/malosť 🙂/ veľmi tvrdé. Concord sa mi zdá určite vhodnejší na to,na čo ho potrebuješ. U mňa to bola tiež možnosť č.2 a veľmi ľutujem, že som nakúpila radšej ten.
Nie je za co 🙂 Nerada tento kočík ohováram, lebo je fakt krásny. To je aj dôvod,prečo som ho ešte nepredala. Mám farbu comik, ale chodím s ním iba autom na nákupy,tak aby si nedopadla tiež tak 😉
Ja som ho mala a nenašla som na ňom nejaké chyby. Kúpila by som ho určite znova.