Skúsenosti s kočíkom Xlander X Pulse

petinkalm
12. máj 2017

Mate skúsenosti s kocikom x lander x pulse 2013?ake su jeho zapory?prejde aj horšie cesty a chodniky,alebo je to skôr mestky kočík?nehrka moc?kupili by ste ho znova?ďakujem za odpovede 🙂

janulka1802
13. máj 2017

Ja som ho mala a nenašla som na ňom nejaké chyby. Kúpila by som ho určite znova.

petinkalm
autor
13. máj 2017

@janulka1802 super,ďakujem,a nekyvala sa rucka v spoji kde sa nastavuje výška?

janulka1802
13. máj 2017

Nie, vôbec.

tomakat
13. máj 2017

Ja mám športovú 2015-ku a znovu by som ho nekúpila. Na to ako kompaktne sa tvári, je jeho ovládanie jednou rukou takmer nemožné. Predné kolieska sa zasekavaju v každej nerovnosti, takže potrebuješ kočík odľahčiť aby si prešla. Môžem porovnať iba s Cam dinamico, ktorý je oproti nemu jedna veľká krava, ale ovládaťelnosť je 100x lepšia. Ešte aj golfáč Cybex calisto prechádza nerovnosťami oveľa lepšie. Ale ak máte chodníky v top stave, tak do neho choď, lebo je krásny/aj ja blbá som ho preto kupila/,má luxusne veľký košík, dá sa otočiť v smere aj protismeru a dá sa super zložiť.
Jaaaj a ešte sa mi nepáči, že ak dáš operadlo do lahu, tak s ním ide aj strecha, takže chládok drobcovi spraviš iba prídavnou slnečnou clonou.

janulka1802
13. máj 2017

Ešte som chcela dodať, že ja som mala model 2015. Neviem, či 2013 je rovnaký alebo nie.

petinkalm
autor
13. máj 2017

@tomakat ja ho praveze potrebujem na dedinu,preto zisťujem ci sa s nim da v pohode prejst a ci nehrka na kazdom hrbe a hlavne v zime ci prejdem,predtym som mala casualplay s4,bol sice veľký a ťažký,ale prešiel všade,ešte rozmýšľam nad kocikom bexa cube,alebo concord neo.

tomakat
13. máj 2017

Hrkať nehrká. To by som mu krivdila. Ide tichúčko,iba to pruženie predných kolies je vzhľadom na ich veľkosť/malosť 🙂/ veľmi tvrdé. Concord sa mi zdá určite vhodnejší na to,na čo ho potrebuješ. U mňa to bola tiež možnosť č.2 a veľmi ľutujem, že som nakúpila radšej ten.

petinkalm
autor
13. máj 2017

@tomakat ďakujem🙂

tomakat
13. máj 2017

Nie je za co 🙂 Nerada tento kočík ohováram, lebo je fakt krásny. To je aj dôvod,prečo som ho ešte nepredala. Mám farbu comik, ale chodím s ním iba autom na nákupy,tak aby si nedopadla tiež tak 😉

petinkalm
autor
13. máj 2017

@tomakat ďakujem🙂