icon

Skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0

majkath
10. mar 2025

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0? Nejaké pre a proti...
Ďakujem ☺️

Strana
z2
luci272
15. dec 2025
@mimisk

mozem sa spytat kde ste kupovali kocik

@mimisk v Trnave

mimisk
15. dec 2025
@luci272

@mimisk v Trnave

@luci272 tak vidim , odbornici ked vam nevysvetlili , keď je problem, my brzdy premastujeme vzdy nez zakaznikovi posleme, alebo odosielame kocik

luci272
22. dec 2025
@mimisk

@luci272 tak vidim , odbornici ked vam nevysvetlili , keď je problem, my brzdy premastujeme vzdy nez zakaznikovi posleme, alebo odosielame kocik

@mimisk o brzdach nebola reč od nich. A oni pochybujem ze namazali kocik lebo sme si ho boli zobrať a bol v krabici a rozbalovali sme ho z igelitov a z krabice ...a podla mna to asi nechcu take namazane niekomu znova skladat do krabice aby nahodou neuspinili látku.neviem..alebo su v tom ze nieco je uz ok namazane z výroby...lebo tycky na koleckach namazane boli akokeby od výroby..nevadí.. skusila som vsetko vonku s hadicou umyť.. odojila som kolecka a ozaj je tam este jeden kolik ktory sa pri použití brzdy vysunie schova vysunie schová tak som na neho spliechala silikónový olej v oboch polohach aby sa aj taky naolejovany schoval a vysunul a schoval a vysunul a ideme sa prejsť von tak uvidím... Ďakujem kazdopadne za radu toto by ma nnenapadlo... Vzdy som mazala len pruženie... Nech nevrzga...

luci272
22. dec 2025
@mimisk

@mimisk a este sa spýtam brzda ta ploska ktorá sa stlaca s nohou .. s tou netreba nic robiť? ? Myslim ze rozobrat sa asi neda ani vycistit nejako extra ani naolejovat.. lebo to sme mali pocit ze hrkoce .. ze je to uvolnene alebo co ... Ale skusime s takymto vycistenim naolejovanym kocikom ist (teda tie dvoje brzdove bocne koliky sme naolejovali ) a uvidime ci bude hrkotat... Ďakujem potom pisem ... Dve spravy som vam sem posielala teraz 👍

Strana
z2