Ahojte 🙂 chcem sa opýtať na skusenosti s týmto kočíkom 🙂 Veľmi sa nám páči akurát, že ho maju len v BA a v Štúrove a neviem si ho ísť tým pádom ochytať. Budem vďačná za každý koment.
Mam kocik mamakiddies, bola a aj som velmi spokojna, maly ma uzasne vela priestoru, prejde fakt, ze vsetko…
A chvalila by som ho do nebies neviem ako a neviem kolko kebyze raz nejdem nahodou na eshop ekociky, kde presne tento moj sa volal inak a bol o vyse 100€ lacnejsi… 👍
ja som bola minuly tyzden u nich na predajni a vyberala som medzi tymto a este 2 variantmi (nakoniec som kupila earth collection lebo laska na prvy pohlad) a tento dream sa nam nakoniec nepacil preto lebo ma podstatne mensiu vanicku, tym ze rodim v novembri a bude tam babo + fusak + deka a pod, tak aby malo dost miesta, aj neskor ked podrastie...a druha vec ze ma nafukovacie kolesa, defekt nie je v zaruke a vraveli nam ze potom treba kupovat nove koleso co nie je vzdy lahke ani lacne, navyse my chceme chodit aj do terenu a tam nafukovacie kolesa naozaj nie ... boli sme priamo na predajni, uzasny personal, vsetko vam vedia detailne vysvetlit, poradit, boli sme velmi milo prekvapeni