Skúsenosti s kočíkom Mama Kiddies Dream 3v1

mirka7890
30. aug 2021

Ahojte 🙂 chcem sa opýtať na skusenosti s týmto kočíkom 🙂 Veľmi sa nám páči akurát, že ho maju len v BA a v Štúrove a neviem si ho ísť tým pádom ochytať. Budem vďačná za každý koment.

katka0203
30. aug 2021

ja som bola minuly tyzden u nich na predajni a vyberala som medzi tymto a este 2 variantmi (nakoniec som kupila earth collection lebo laska na prvy pohlad) a tento dream sa nam nakoniec nepacil preto lebo ma podstatne mensiu vanicku, tym ze rodim v novembri a bude tam babo + fusak + deka a pod, tak aby malo dost miesta, aj neskor ked podrastie...a druha vec ze ma nafukovacie kolesa, defekt nie je v zaruke a vraveli nam ze potom treba kupovat nove koleso co nie je vzdy lahke ani lacne, navyse my chceme chodit aj do terenu a tam nafukovacie kolesa naozaj nie ... boli sme priamo na predajni, uzasny personal, vsetko vam vedia detailne vysvetlit, poradit, boli sme velmi milo prekvapeni

ewelinka21
30. aug 2021

Mam kocik mamakiddies, bola a aj som velmi spokojna, maly ma uzasne vela priestoru, prejde fakt, ze vsetko…
A chvalila by som ho do nebies neviem ako a neviem kolko kebyze raz nejdem nahodou na eshop ekociky, kde presne tento moj sa volal inak a bol o vyse 100€ lacnejsi… 👍