Skúsenosti s kočíkom Kinderkraft VEO 2019

provence6
6. okt 2020

ahojte,
nejake osobne skusenosti s kocikom 3 kombo Kinderkraft VEO 2019? aktualne na heureke obsadzuje 1 miesto v oblubenosti, cena 280-370euro
dakujem za odpovede 🙂

evamea
6. okt 2020

Ja som ho kúpila a som veľmi spokojná. Máme malé auto a v pohode ho natrepem do kufra. Malému sa v ňom páči, ľahko sa mi s ním manipuluje. 🙂

provence6
autor
7. okt 2020

@evamea ahoj 🙂 dakujem za info,ako dlho ho zatial pouzivas?pocula som uz take veci aky je nekvalitny material🤔 prakticky max na kratke trasy iba po meste... tvoja skusenost okrem krasneho designu? 🙂

evamea
7. okt 2020

@provence6 Mám ho vyše 3 mesiacov, pokiaľ s nim vyslovene nechceš chodiť po lesoch a extrémne hrboľatom povrchu a štrkovych cestách, tak si myslím, že budeš spokojná. 🙂 ja s nim zvládam aj 4 hodinové kočíkovanie, celý čas mi malý prespí, predtým som mala X - lander a tam ani oka nezažmúril. Nie je mohutný, to je pravda, ale zas mne to vyhovuje, pretože z bytu/do bytu musím zdolať 8 schodov. Je dobre odpružený a využívaný v podstate denne, či na nákupy alebo prechádzky. Malý je guľa a ešte stále je v hlbokej vaničke, myslím, že to tam však ešte mesiac zvládne. 🙂 Teraz má 5 a pol mesiaca.

83bambulka83
7. okt 2020

Ja mám KK prime 3v1, stal vyše 400€. Nič drahé, ani lacné. Môj maly sa narodil v novembri a vedeli sme, že to bude “veľké” dieťa, ktoré bude vo vanicke celu zimu a jar a KK mal ko jeden z mala dlhu vaničku, aj sa nám páčil, tak sme ho kúpili. Chodili sme denne tak na 3-hodinové prechádzky len po rovnom teréne a už po pár mesiacoch sa stále vstával do ľavej strany a nakoniec sa “rozbehali” všetky kolieska, zasekával sa, v strede prechodu si s ním nevedela pohnúť, veľké kolieska úplne ohnuté do Ačka, pred týždňom sme ho poslali na reklamáciu. Možno sme mali len my takú smolu, ale celkovo ten rám je taký jemný, že keď nahnem kocik keď idem na vyvýšený chodník, tak sa bojím že zlomím rúčku. Vanička, športová časť a aj vajíčko ok, ale ten rám nič moc. Kupili sme nový ale už od chicco. Možno že to len u nás bola taká náhoda ale ja by som už do KK nešla.

provence6
autor
7. okt 2020

@83bambulka83 dakujem aj za tuto info 🙂 pozeram aktualne bebetto luca a CAM ale myslim ze treba vidno nazivo a otestovat stabilitu