Ahojte máte niektorá skúsenosť s týmto kočíkom?
@bbebe ja ešte len hľadám vhodný kočík.A tá skladnosť sa mi na ňom páči.
No do jesene ešte vyberieme. 🙂
@266monika266 ahoj
Len som sa zatiaľ informovala,že čo a ako. No kupovať chcem až v septembri.
Ako tak čítam máte dosť nepríjemnú skúsenosť. Urcite to ešte s priateľom preberieme a kúpu zvážime
@michaela219 My sme ho kupili. Zahtra ma prist tak vam potom mozem povedat ako to vyzera.
@tommys92101 super som zvedavá ;)
@michaela219 no vyzera celkom fajn aj sa dobre ovlada a sklada. Sice mala este neni na svete tak neni na 100 % otestovany. Aj budu chciet viac foto staci napisat
@266monika266 babo sa este nenarodilo 🙂
@tommys92101 Ahoj. Môžem sa spýtať na ten kočík? Zaujíma ma, či je strecha k vaničke pripevnená iba suchými zipsami (videla som to vo videu) alebo aj klasickým zipsom. Ďakujem.
@michaela219 tiež ho máme už doma,bábätko zatiaľ na svete nieje ale sedel v ňom aj 6rocny syn co ma 27kg a držal....nepride mi niaky nekvalitný alebo zeby hrkotal,kolesa su perfektne tiež,k vajicku nemam výhrady,uvidíme ako to bude ked sa malinká narodí 😊
Baby natrafila som na tuto temu lebo si pozeram na nete nakolko zachvilu pojdeme do sportovej casti. Za mna super. Maly ani nechcel spat v postielke len v kociku. Je augustovy a kocik vyuzivame denne. Nakolko u nas je vseho sudy jeden chodnik teren sme skusali hociaky, taktiez dost ho skladam a vykladam z auta a kocik drzi. Za mna spokojnost.
@schwarzova pekný deň. len sa chcem opýtať akú máte skúsenosť s kočíkom Kinderkraft? ďakujem 🙂
@amandee dobrý deň, kočík je v pohode ale moc ho nepoužívame nakoľko máme ešte jeden....takže využívame len vajíčko a občas konštrukciu...mozno až teraz v zime ho začneme používať viac keďže na druhom kočíku máme menšie kolieska😊
@schwarzova a nemáte pocit, že by bol nekvalitný alebo niečo? Premýšľam o ňom, tak sa stále rozhodujem :D Ďakujem pekne ste zlatá.
@schwarzova ahojky my mame teda za tych 11mesiacov oskušaný ten podobny model od petite&mars a za mna velka spokojnost. Maly ked zaspi v pololeže,len ho rozopnem a ma plnohodnotnu hlboku rovnu vaničku
@michaela219 áno oba sú také podobne čo som pozerala. Mne sa tam páči hlavne tá hlboká vanička že sa dá zmeniť ja sportak. Príde mi to veľmi praktické ak mi dieťa na dlhšie zaspí...
baby bude tento kočik vhodny pre vysokeho muža?
@ivkaamiska rúčka sa dá dať dosť vysoko akurát sa nedá prispôsobiť uhol. Ja som ho kúpila ale ešte nie je vyskúšaný, páči sa mi že je veľmi ľahučký. Mám ho najnižšie a nezakopavam do kolies.
@ivkaamiska a ja mám síce kinderkraft ale VEO. Zdá sa mi viac mohutnejší ako tento. A je vlastne na tom istom princípe.
@ivkaamiska moj muz ma 190 a nemal problem
Nemam sice xmoov ale Prime 3v1 zatial iba vybaleny doma takze neviem povedat aky je po case, ale vyzera kvalitne, sme spokojni 🙂