Ahojte 🙂
Prosim Vas maminy. Mate niekto skusenost s tymto kocikom? 🙈 Dajak ma ohuril..len ako prvorodicka. Sa v tom az tak moc nevyznam.
Co som citala ze vlastne byva od narodenia az po 4 roky dietata. Kde je zostava sportove sedadlo a vanicka.
Dakujem ak niekto nieco pocul 🙂
@minka432 len ta vanicka je cca do polroka, potom ju treba vymenit za sportovu cast, ono celkovo deti ked si sadnu tak uz vo vanicke odmietaju byt, lebo chcu vidiet svet okolo nich, takze vo vasom pripade by ste ju uz v zime nepotrebovali, 4 roky su podla mna prehnane s ohladom na vysku a vahu dietata, realnejsie je tak do 2 rokov....
Aha dakujem teda 🙂 Tak ani neviem ci sa mi oplati investovat do tejto variacie kocika
@minka432 takto, nehadz hned flintu do zita, mas vela moznosti, chod do nejakeho obchodu kde predavaju vela znaciek kocikov (v BA je to napriklad Pre deti) a skus sa poradit s predajcami plus budes kociky vidiet nazivo a podla tvojich poziadaviek ta budu vediet navigovat ci ti bude sediet dvoj ci trojkombinacia, pripadne si mozes kupit kocik s vacsou vanickou od jednaj znacky a neskor ked to bude potrebne sportovy inej znacky, od Easywalkera ta vobec neodhovaram, pre mna je to stale kvalitny kocik, ale nemyslim si ze je realne aby dieta sedelo v kociku do 4 rokov (akonahle zacnu chodit mnohe sa uz nechcu vyvazat v kocikoch), moja sestra napriklad predala svoje vysnivane Bugaboo v 8 mesiacoch pretoze jej mala v kociku len revala a ked sa posadila nebolo tej sily co by ju v kociku udrzal, tak sa od 8-9 mesiacoch zacali vyvazat na bicykli na ktory si kupila paradne sedatko s opierkou 😄, mas este kopec casu urobit si resers co by bolo pre vas najvhodnejsie plus co by sa ti pacilo...
Mám kočík EasyvolkerHarvey2 aj s taškou. Nemáte pocit že tá taška prevažuje kočík ? Ešte ju mám prázdnu
@minka432 ja ho mam a som s nim velmi spokojna, jedina vec ktora ma ale trosku mrzi a ktoru som nepremyslela ked som ho kupovala je vnutorna dlzka vanicky, nasa mala sa narodila v septembri a je to vacsie a dlhsie babatko, uz teraz sa mi zda ze je vo vanicke nadoraz (s fusakom), a to su pred nami este 2 zimne mesiace, zrejme budem musiet zacat predcasne pouzivat sportovu cast, toto si skus zvazit, v ktorych mesiacich budete pouzivat kocik aj s vanickou a fusakom a ci je u vas predpoklad ze babo bude vacsie....inak je lahucky, lahko sa udrziava, kolieska su super....