Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂
a prosim vas kde sa vam ho podarilo vidiet nazivo? ja som z vychodneho slovenska a zatial sa mi ho nepodarilo najst v ziadnej predajni :(
predstavte si ze som ho nakoniec nasla v jednom obchode v Kosicach 🙂 ale velmi dakujem aj za vase reakcie ;)
Práve som ho pozerala na nete. Kúpili ste ho nakoniec? aký je?
Aj mna by zaujimali skusenosti s tymto kociarom, ci ste spokojne...
ja mam Giovanni Coletto...takze trosku iny,ale z tej "znacky"...a bola som max spokojna,aj teraz by som ho rada o par mesiacov vyuzila 🙂
vydrzal rozny teren,dokonca Tatry a tury po kadejakom terene a aj zimu -sem tam sme sa teda brodili v snehu s nim...lahko s audrziaval,vsetko sa dalo vyprat,takze...ja tuto znacku len odporucam
Má tento kočík ak sieľku na odvetrávanie na vaničke aj na športovej časti?
@ruzasipova my sme nakoniec kupili Coletto Marcello Art, velke kolesa, bezovy-vyzera vyborne, zatial sme s nim vonku neboli, babo ma len necele dva tyzdne 🙂
v Kosiciach maju Coletto Marcelo v obchode na Moyzesovej ulici...myslim ze stranku maju www.vasekociky.sk
@1beba1 tazko to popisat, je to nieco medzi. Konstrukcia nie je uplne "napevno"-trosku sa da kolisat na strany. Ale nasmu babu stacia nerovnosti na chodnikoch 😀 Dnes bola prva vazna prechadzka a mozem povedat, ze kociar je skvely! Lahucko sa s nim manipuluje, tie velke kolieska su na nerovnostiach neocenitelne, babatku je tam teplucko, lebo medzi strieskou a nanoznikom je len minimalny priestor.
@7katka ahoj, pozri napr.v e-shope svetkocikov.sk http://www.svetkocikov.sk/kociky-kombinovane-ko...
ja som mala coletto marco polo mateo a mozem len odporucit. marcello je samozrejme novinka a je krasny.
Ahojte. Zaujimalo by ma aky vysoky je tento kocik. Som totiz dost nizka a na predvadzacom videu pani mala rucku az pri hrudniku cize asi je dost vysoky aj pri nastaveni rucky do najnizsej polohy. Viete mi niekto odpovedat? Dakujem
Ahojte Coletto Marcello velmi odporucam. Ja som mala starsie Mateo a bola som s nim maximalne spokojna. Toto Marcello som videla - ma velku vanicku, polohovanie opierky chrbatika v hlbokej casti, odvetravanie. Sportova cast je akurat, zmestil sa mi tam 3 rocny syncek😀. Rukovat je vyskovo nastavitelna, ja som malinka a manzel ma 2 metre😀.
Damy mne ho dnes predviedli v predajni u nas v Michalovciach a som unesena...... Je tu aj niekto kto ho uz ma doma? Mne sa velmi pozdaval.
Ahojte 🙂 máte niekto tento kočiarik už doma? Ak ano ako ste spokojné?ten otočny system čo tam je o tych 360 stupňov nespôsobi rozheganie vaničky? Velmi mi učaroval ešte naživo ho musim isť v Ke niekde pozrieť 🙂 ďakujem za info
@vikti Ahoj, my sme ho omrkli uz dvakrat-raz v predajni na Slovensku, raz v Polsku. Je fantasticky! 😀 Zatial sa len nevieme rozhodnut, ktoru farbu. Najprv to bol tyrkys, potom, bezova s ciernou. Ale kedze sme uz videli ten bezovo-biely s bielou konstrukciou... 😀