Ahojte mamicky mate s kocikom Bugaboo buffalo skusenosti ? Mala by som on zaujem ale kedze som prvorodicka tak neviem na co si davat pozor pri kupe a na co sa zamerat 🙂 dakujem za kazdu radu 🙂
Pre mna velmi dolezity fakt pri kociku je jeho skladnost v aute. ja sobne vela jazdim a preto treba zvazit ako to bude aj u vas.. ci budete jazdit kolko miesta v kufry. ostatne veci uz zalezia od vasho naroku a co pozadujete od kocika. Ja mam donkey mono ale som max prekvapena a veeelmi spokojna. robim s kocikmi. vozim ich z UK.. (aj bugaboo buff keby nahdou 🙂 ) mam aj foto v porovnani doneky s buff.. ale za mna buff.. taktiez top kocik. isto budete spokojna. len je to trochu taky objemnejsi kocik ale za to skvely
@tinushka13 Dakujem pekne za info a vedeli by ste mi doviest Bugaboo buffalo diesel ? Ak ano v akej cene a za aku dlhu dobu?
tu je link an moju skupinku na FB kde vozim. ak ste na FB napiste mi tam sprau a poslem vam ponuku na buff https://www.facebook.com/groups/434876279972689/
@tinushka13 Ano som na fb uz som poslala ziadost na kociky z uk 🙂 kde presne Vam mam napisat?
Ja som mala bugaboo cameleon, super kočiar, môžem odporučiť. Nevymenila by som za žiadny iný.
Za mna 🔝kocik ❤ pridaj sa do skupinky Bugaboo maniacky a tam sa o nom dozvies viac. Aj klady, aj zapory 😉