Zdravím. Uvažujem nad týmto kočíkom a uz som aj bola rozhodnutá a potom som natrafila asi na dve recenzie ze sedenie v športovej časti je dost naklonené akokeby do lahu a ze sa tam dieta trosku akokeby zosmikuje dole ze tam nieje klasické L sedenie. Aké máte skúsenosti zienky ktoré ho máte vadí to vašim detickam?
@lucialux999 ahoj... tak 90° uhol nie je v kočíkoch nikdy. To by nebolo dobré na chrbticu. Ja mám Salsu a nikdy som nepostrehla, žeby to išlo nejak do ľahu a dieťa sa zošmykovalo. Moju som dala do športiaku až keď samostatne sedela a to ju nedržím predsa opretú, väčšinou sa obzera, vykláňa a keď chce sa operie, ale je to normálny sed, trošku naklonený a tak je to pre chrbticu ok. Kamoška ma Britax B-motion a tiež je tam taký istý sklon. V jednom aute mám golfáč Joei /dostala dcérka od krstnej na narodky/ a tiež má sklon. Ja už niekedy nechápem, čo všetko maminám na kočíkoch vadí 🤷♀️🤷♀️🤷♀️, keď čítam niektoré recenzie. Za mňa top kočík, používam ho na 130% už vyše roka a ani by mi nenapadlo ho meniť a obzerať sa po inom, za mňa top top top kočík.
Dobry den, za mna tiez top kocik. Pisala som na kocikopediu aj recenziu nan. Dala som mu 10/10. Uplne odporucam.
Ano to sedenie je take, ako pises, co je skoda, lebo inak je to super kocik
@tamvtme ale vyslovene Vam pride ze to dieťatku vadí? Inak Dakujem všetkým za odpovede 😊
@lucialux999 nasej to nevadi, skor mne to vadi, ze je tam taka v pololeze a nesedi pekne....teda bola, ked bola mensia, teraz je uz velka a kocik nepouzivame denne
vsetky sportove kociky su tak, mierne akokeby zaklonene, sportiak ze 90 stupnovy uhol sedu ani nie je.
A navyse ti dieta bude podla mna tak 80% casu v nom sediet oprete dopredu a obzerat sa, zvysok casu (mozno) spat
abc design kociky su top, keby som si mala dnes kupovat prvy kocik, tak abc design
Minule som videla nazivo viper 4 a teda operadlo mal vyrazne kolmejsie....
@tamvtme Dakujem pekne kocky za radu tak asi ho vezmem 😊🙏❤️
@riamia91 mozem sa spytat na hlboku cast?bola som pozriet tento kocik na predajni a teda hlboka cast sa dost kyve na konstrukcii aj pri miernom pohybe,predavacka tvrdila ze to tak ma byt 🤷♀️ mne sa to nezda..robilo to aj vam?
@simona92101 no pri pohybe nie, pri hojdaní sa tak pohupuje... ale oni sa tie vaničky tak pohupujú na viacerých kočíkoch. Ale teda nie nejako extra, iba tak normálne. Nikdy som sa nad tým nepozastavila.