Skúsenosti s kočíkmi z Poľska

dara2411
13. jan 2015

Ahojte mamicky chcem sa spytat ake mate skusenosti s kupou kociara z polska..ake ceny asi a kde by som ho kupila ci obchod alebo trh...
dakujem za kazdu radu....

gretocka
13. jan 2015

ahoj, my sme kupovali pred takmer siestimi rokmi cez internet z nejakej polskej stranky, dosiel kurierom, platba cez i-banking, vsetko prebehlo ok a kocik uz vyvozil dve deti a verim ze vyvozi aj tretie 😉
Cena bola nizsia ako tu na Slovensku, ale o kolko to si presne nepamatam. My sme si ho vyhliadli v kamennom obchode a ked sme boli rozhodnuti ze tento konkretne (bebetto Explorer), tak manzel hodil do googla a vybral lacny a overeny e-shop priamo z Polska.

drobcek26l
13. jan 2015

Ja som kupovala pred 2,5 rokom normálne na trhu v Novom Targu. Platili sme vtedy 270 eur za trojkombináciu a neviem si ho vynachváliť. Značka VR Conect. Bol pekný, ľahučký využili sme všetky jeho časti. Keď som bola v Poľsku tento rok, zase tam mali krásny výber, ani by som sa nevedela rozhodnúť. Odporúčam

tdz
13. jan 2015

ahoj, ja by som kočík z Poľska nekupovala, bála by som sa ako potom riešiť reklamáciu a prípadne problémy s kočíkom. My sme kupovali kočík cez
http://www.kociky.sk
a sme nadmieru spokojný, aj s komunikáciou, aj s cenami aj s dopravou a nakoniec aj so samotným kočíkom 🙂 Môžem len odporúčať.

traffic
13. jan 2015

@dara2411 ja som kupovala na trhu a bola som velmi spokojna, dobra cena a potom som ho aj dobre predala, kociar nebudes pouzivat velmi dlho, takze kludne si vyber lacnejsi, a aj z tych lacnejsich su teraz krasne farby ako aj dizajn je z coho vyberat

elenka4
13. jan 2015

Tiež sme kupovali s dcérou v Poľsku na trhu, zatiaľ ho máme 2 mesiace a žiadny problém. Cenovo je to super a výber taktiež.