Ahojte maminy, rada by som informovala na Vase skusenosti s kocikmi znacky Camarello. T.j. odpruzenia, skadania, kolies, ci sa pri castom skladani do auta neskrivi konstrukcia alebo sa nezhenodnotia fixovacia zamky. Dakujem vopred 🙂.
Dakujem a vopred sa ospravedlnujem za gramatiku mam novy mobil a nejako mi prestukava pisemnka. Len tak pre info.
Ahoj. My sme mali pri druhej dcére camarelo. Veľmi som s ním bola spokojná, všetko super. Vanička je veľká a priestranna. Odpruzenie,kolesá super. Jedine, čo sa mi nepáčilo,bola športová časť. Tá bola veľmi plytká a stále som mala pocit,že dcéra vypadne. Ale je to možno tým,že sme ju začali používať v zime a fusak je predsa len hrubý 😉 ja za seba vrelo odporúčam 👍
@barbara333 mame camarello sevila a maximalna spokojnost 😉
ahoj, ja som mala tiež camarelo odpružený bol super, vanička obrovská (s fusakom bez problémov), kolesá super kým nezačali fucať, museli sme kupovať nove plášte, potom sa mi cele predne koleso zablokovalo a bolo doslova nefunkčné :( (zrovna keďbolo najviac snehu/pred 4rokmi) športová časť bola otrasná ako písala svetlanagoc, bola plytká aj ked bol malý poriadne pripútaný a skoro mi z nej vypadol tak šiel kočík hned preč, keby sa mam znovu rozhodnúť tak camarelo jedine ako hlboký kočík, inak konštrukcia strašne ťažká a velká (ked sme ho rozobrali tak zabral celý kufor auta), ale v mojom okolí ich malo viac mamičiek a tie v nom odkočikovali po dve deti tak asi spokojné 😉
@barbara333 my mame camarelo zatial 5 mesiacov a tiez max spokojnost.Sportovu cast sme zatial nepouzili a velka vanicka je super,kocik dost casto skladame a prenasame,cestujeme a zatial ziadny problem..
Ja mam camarelo eos, malu v nom vozim zatial 1,5 roka a som maximalne spokojna, pouzivam iba sportovu cast, neskoro som ho objavila, hlboky som mala iny.
Camarelo malaga...pouzivam 2 roky. Kolieska nafigu - opakovane defekty, musela som vymenit. Konstrukcia strasne tazka, do kufra (mensie auto ) sa mi ani nezmesti. Ostatne spokojnost, aj s hlbokou aj so sportovou castou... Inak ho poriadne zatazujem, niekolkokrat denne, aj niekolko hodin.
Max. Spokojnosť...So všetkým