Skúsenosti s kočíkmi Camarello

barbara333
30. dec 2016

Ahojte maminy, rada by som informovala na Vase skusenosti s kocikmi znacky Camarello. T.j. odpruzenia, skadania, kolies, ci sa pri castom skladani do auta neskrivi konstrukcia alebo sa nezhenodnotia fixovacia zamky. Dakujem vopred 🙂.

kika691
30. dec 2016

Max. Spokojnosť...So všetkým

barbara333
autor
30. dec 2016

Dakujem a vopred sa ospravedlnujem za gramatiku mam novy mobil a nejako mi prestukava pisemnka. Len tak pre info.

svetlanagoc
30. dec 2016

Ahoj. My sme mali pri druhej dcére camarelo. Veľmi som s ním bola spokojná, všetko super. Vanička je veľká a priestranna. Odpruzenie,kolesá super. Jedine, čo sa mi nepáčilo,bola športová časť. Tá bola veľmi plytká a stále som mala pocit,že dcéra vypadne. Ale je to možno tým,že sme ju začali používať v zime a fusak je predsa len hrubý 😉 ja za seba vrelo odporúčam 👍

tinkajan
30. dec 2016

@barbara333 mame camarello sevila a maximalna spokojnost 😉

liuba84
30. dec 2016

ahoj, ja som mala tiež camarelo odpružený bol super, vanička obrovská (s fusakom bez problémov), kolesá super kým nezačali fucať, museli sme kupovať nove plášte, potom sa mi cele predne koleso zablokovalo a bolo doslova nefunkčné :( (zrovna keďbolo najviac snehu/pred 4rokmi) športová časť bola otrasná ako písala svetlanagoc, bola plytká aj ked bol malý poriadne pripútaný a skoro mi z nej vypadol tak šiel kočík hned preč, keby sa mam znovu rozhodnúť tak camarelo jedine ako hlboký kočík, inak konštrukcia strašne ťažká a velká (ked sme ho rozobrali tak zabral celý kufor auta), ale v mojom okolí ich malo viac mamičiek a tie v nom odkočikovali po dve deti tak asi spokojné 😉

nika_17
30. dec 2016

@barbara333 my mame camarelo zatial 5 mesiacov a tiez max spokojnost.Sportovu cast sme zatial nepouzili a velka vanicka je super,kocik dost casto skladame a prenasame,cestujeme a zatial ziadny problem..

ivuska_3
30. dec 2016

Ja mam camarelo eos, malu v nom vozim zatial 1,5 roka a som maximalne spokojna, pouzivam iba sportovu cast, neskoro som ho objavila, hlboky som mala iny.

luciaema
30. dec 2016

Camarelo malaga...pouzivam 2 roky. Kolieska nafigu - opakovane defekty, musela som vymenit. Konstrukcia strasne tazka, do kufra (mensie auto ) sa mi ani nezmesti. Ostatne spokojnost, aj s hlbokou aj so sportovou castou... Inak ho poriadne zatazujem, niekolkokrat denne, aj niekolko hodin.