Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s Inglesinou? Byvame na dedine, v zime sneh, preto ma zaujal podvozok inglesiny, a tiez by sme chceli hupaci jednoznacne. Inglesiny su relativne drahe, tak ma zaujma, ci su aj kvalitne, alebo je to len cena za znacku. Dakujem za Vase odpovede.
Inglesiny sú super, ešte je dobrý Roan Marita, ja som mala na zimu ten a fakt som prešla všade bez problémov, či v snehu, či v člapkanici a bola som rada, že nemám otočné kolesá. Ale neskôr športový kočík mám Inglesinu ýž s otočnými kolesami a som s ňou tiež veľmi spokojná, super sa skladá.
@gopika Inglesina Magnum bol moj najlepsi kocik, aky som kedy mala. Pohodlny, velky, presiel vsade a nakup nebol problem. Nevrzgal ani po 5 rokoch, defekt jedinykrat.
My máme roan marita prestige a je supeeeeeeeeer....... a aj cena je fajn, je húpavý a má o 14 palcové kolesá plastové alebo nafukovacie, podľa toho aké si vyberieš
Dievcata, ste mi teraz dali chrobaka s tym roan marita kociarom. 🙂 uz som bola rozhodnuta pre inglesinu, len som zvazovala, ze ktory konkretne, ale teraz som zase rozpoltena. 😖 trosku len rozmyslam, ci tie roan marity tiez vydrzia aj tri deti, ako napr. Magnum vydrzal Siske.
Ale zase ta cena je dobra. Tak po druhom dietati mozme kupit dalsi. 🙂
Na inglesine sa mi zase paci, ze je taky masivny, a ma krasne detaily, najme ingl. classica. ale treba byt aj prakticky, nestaci mi kociar na paradu. aj ked sa mi to naozaj paci.
Idem postudovat nejake recenzie.
Dakujem za Vase nazory. este piste kludne dalej. Termin mam az v novembri, tak sa este chvilku budem rozhodovat, ktory kociar kupime.
Este mam taku otazku, mali ste niektora moznost odskusat si inglesinu s podvozkom s gumennymi kolesami a s nafukovacimi? Myslim aj len v obchode pohupat si. Viem, ze tie gumene su tvrdsie, ale ci je tam velmi velky rozdiel v tom, ako sa to hupe?
@gopika rozhodni sa podľa pocitu ako sa ti ten kočík páči, ono aj tak až pri používaní kočíka zistíš jeho výhody alebo nevýhody. Asi neexistuje niečo ideálne, každému aj niečo iné vyhovuje . Inglesiny sú vo všeobecnosti výborné kočíky a určite budeš spokojná. Kolesá vyberaj podľa terénu kde plánuješ kočíkovať. Ja som mala s nafukovacími a bolo to dobré, lebo malý sa narodil koncom septembra a vozila som v zime na všelijakom teréne aj v snehu. Ale neviem porovnať s gumennými.
Inak je super ak je kočík hojdací, lebo väčšina moderných kočíkov nehojdá a je predsa známe že bábätká sa radi vozia a hojdajú (kolísky už mali naše praprababičky...) takže potom maminy kývu kočíkmi doboku čo je nepraktické, hojdací kočík je lepší. Toľko moja skúsenosť.
skoda, ze nemam moznost pozriet si tu roan maritu. som v rakusku,ale kociar chcem zo slovenska, tu to vyjde ovela drahsie. Na sk ho kupi mamina a manzel dovezie, len musim povedat, co chcem.
Inglesinu Vittoriu som si bola pozriet tu, je krasna, ale mali len tu s gumenymi kolesami. Urcite chcem hupaci, a najradsej s tymi nafukovacimi kolesami. Neviete, daju sa na Inglesine vymenit len kolesa, alebo tie pasuju len ku konkretnemu podvozku?
Ja mam pripravenu pre maleho Inglesinu Sofiu, skusala som aj vittoriu a rozdiel v hupni som nepostrehla, obe su dost hupacie, ked to porovnam s dnesnymi modernymi kocikmi, tak by som povedala, ze az extremne. Musim povedat, ze Inglesina Sofia mi na vyskusanie prisla o DOST lahsia ako Roan Marita. Povedala by som, ze Inglesina je drahsi original a Roan lacnejsia kopia so vsetkymi vyhodami aj nevyhodami kopii.
jjjj, ja som chcela len hlboky kocik. AJ vittoria je len hlboky.
Ja mam inglesina magnum s podvozkom ergo bike a nedam na nu dopustit. Je to cisty tank, prejde cez vsetko 🙂 bola som s nim v lese, isla som s nim cez luku, cez sneh aj blato a kocik vsetko zvladol. A to som ho kupovala z druhej ruky.
Ja som mala Inglesinu Vittoriu s nafukovacími kolesami. Absolútna spokojnosť. Odkočíkovala a hlavne odhúpala som na nej 2 deti. Najme staršia musela byť permanentne natriasaná. Určite by som nemenila, hlboká vanička, podvozok sa dá sa jednoducho poskladať, oceňujem aj bezproblémový servis. ( praskla nám pružinka pri húpaní a d 5 dní sme ju mali dodanú, dokonca zadara. Takže u mňa palec hore.
@gopika ja sice nebyvam na dedine,alr mala som magnumku - Inglesina,pneukolesa. Myvsme ho nesetrili,vydrzal 2deti a este aspon 1zvladne,mozno aj viac.
Mali sme len 1defekt aj to ja som o nom nevedela,muz zistil a s malou v kociku sme zmeste zasli do pneuservisu,ja som ani nevidela rozdiel pred defektom a s defektom.. Inak nic.
V uz veelmi hlbokom snehu som ho tahala,ale dostala som sa s nim do obchodu,kym ini trcali doma.
Zvladol aj kamene,lahko presiel cez elektrickove kolaje ci rozbite az roztrhnute chodniky s jamamii.
Mne vyhovoval po vsetkych strankach. Hlavne na nakupy,kedze ja nesoferujem.
Jedina nevyhoda,co moze prekazat,je,ze zaberie viac miesta v aute,ale nam sa aj tak podarilo absolovat dovolenky vo stvorici.
No je to vec vkusu,zvyku,potreby. Mne vyhovovalo aj to,ze kolesa sa neotacali lebo tie otocne mne lezu na nervy,prosto to s nimi neviem a uz som mala v ruke vselico na len takr pokocikovanie-au-pairxca,mala sesterka deti kamosiek,mam odskusanu aj klasiku i moderne,ale prosto som fanusikom klasiky,ta mi ide do ruky. Aspolu s vymozenostami typu ovladatelna rucka a tym,ze dam dole kryt a mam sportiak,je to super. Aspon pre mna. Neviem,aka kvalita je teraz,ja som ho kupovala pred 5,5r.