Mate prosim niekto skusenosti s golfacom Nitro Easy go?
Uz sme kupili. Zatial spokojnost, len je trocha tazsi na buginu ale zas nehrkoce ako napr Inglesina ta sa mi zdala taka ako z makoveho kvetu. Striesks je super da sa dat uplne dolu. Maly ma 21 m a aj sa tam vyspi.
A nezakopavate on, ked chodite (ked babo spinka a chrbatik je dole), je to problem vacsiny golfacov, mam 175cm, manzel vyssi. A nevadi vam aj ta fixovana rucka?
prave mne vyhovuje aj vyska rucky, som nizsia ved ho chod vyskusat do obchodu a uvidis ako ti sadne
my sme ho tiež už kúpili. Zatiaľ spokojnosť. Hlavne tá strieška je super. Trochu nepraktické upevňovanie nánožníka, ale tak v lete sa dáva len občas. A tá výška rúčky. Ja mám 170 a manžel 187 a nezakopávame, tie držadla sú tak dozadu tvarované. Len čo mi trochu vadí, tak sa mi zdá, že tá sedacia časť by mohla byť trochu hlbšia. Naša má rok, tak tam sedí v pohode, ale neviem si predstaviť ako sa jej tam bude sedieť o rok. Uvidíme.
nas ma 21 m a sedi tam v pohode. Bugina je letny kocik a rozmerovo je z tych vacsich su aj mensie. Ja som pokukovala po Cybex ale nechcel si do neho ani sadnut aj na moju vysku bol vysoky a obrovsky.
My sme buginu kupili az teraz, pouzivam ho na nakupy viac menej ale uz tam aj spal. Striedam ho este so sportiakom.
A nie je problem, ze ta sedacia cast ma iba 18cm?
aj mňa by to zaujímalo, tiež nad ním uvažujeme. Zdá sa byť ľahký, spratný, vysoká strieška, väčšie kolesá, odpružený a rozumná cena. Len ktovie či sa časom nerozhegá.