Ahojte žienky. Mám kočík inglesina classica vo farebnej kombinácii breza - biela. Poraďte mi prosím, ako vyčistiť na strieške hlbokého kočíka fľaky? Môžem čistiť s jemným pracím práškom, kefkou? Má niekto s tým skúsenosti? Ďakujem.
Asi blbá otázka: ale dá sa dať dole látka, resp. poťah zo striešky? Lebo vnútro kočíka, všetky poťahy (myslím lôžkové) bežne periem, aj kabelku (príručnú tašku) periem na ručnom praní v práčke, ale samotný kočiar, bočnú vonkajšiu časť kočíka a striešku potrebujem dať vyčistiť z vonkajšej strany. A toho sa tak trošku bojím, aby som nepoškodila poťah, aby mi tam potom neostal fľak po čistení od prášku alebo drhnutia.... V tomto potrebujem poradiť. Vopred vďaka.
@mdonald 🙂 to fakt nevidíš, či to dole ide, či nejde? nájdem gobmík odobpnem, nájdem skrutku odskrutkujem.......
ale ono je zas pravda že niektoré ,,úžasné,, kočíky su nerozobrateľné v tomto smere - výrobcom sa stane že zabudnú na to, že dieťa občas aj špinu narobí.....resp. bežným používaním sa kočík zašpiní.
Ďakujem za info. Pozrieme sa na to zblízka, či sa to dá, a ak áno, tak rozoberieme. Fakt som si to doteraz ani nevšimla, či tam je i takáto možnosť. 😉
@mdonald v práčke na ručné pranie 🙂 poťah dole a šup do pračky na vhodný program s vhodným pracím práškom