Skúsenosti s čistením kočíkov

mdonald
14. júl 2016

Ahojte žienky. Mám kočík inglesina classica vo farebnej kombinácii breza - biela. Poraďte mi prosím, ako vyčistiť na strieške hlbokého kočíka fľaky? Môžem čistiť s jemným pracím práškom, kefkou? Má niekto s tým skúsenosti? Ďakujem.

katarinamarkova
14. júl 2016

@mdonald v práčke na ručné pranie 🙂 poťah dole a šup do pračky na vhodný program s vhodným pracím práškom

mdonald
autor
15. júl 2016

Asi blbá otázka: ale dá sa dať dole látka, resp. poťah zo striešky? Lebo vnútro kočíka, všetky poťahy (myslím lôžkové) bežne periem, aj kabelku (príručnú tašku) periem na ručnom praní v práčke, ale samotný kočiar, bočnú vonkajšiu časť kočíka a striešku potrebujem dať vyčistiť z vonkajšej strany. A toho sa tak trošku bojím, aby som nepoškodila poťah, aby mi tam potom neostal fľak po čistení od prášku alebo drhnutia.... V tomto potrebujem poradiť. Vopred vďaka.

katarinamarkova
15. júl 2016

@mdonald 🙂 to fakt nevidíš, či to dole ide, či nejde? nájdem gobmík odobpnem, nájdem skrutku odskrutkujem.......
ale ono je zas pravda že niektoré ,,úžasné,, kočíky su nerozobrateľné v tomto smere - výrobcom sa stane že zabudnú na to, že dieťa občas aj špinu narobí.....resp. bežným používaním sa kočík zašpiní.

mdonald
autor
16. júl 2016

Ďakujem za info. Pozrieme sa na to zblízka, či sa to dá, a ak áno, tak rozoberieme. Fakt som si to doteraz ani nevšimla, či tam je i takáto možnosť. 😉