Skúsenosti s Casies Baby Store

Ahojte maminky, rada by som sa opýtala, či máte niektorá skúsenosti s Casies Baby Store www.casiestoredistribution.com keďže som našla viacero inzerátov, že predávajú Stokke, Bugaboo a pod. za polovičné ceny oproti orig. predajcom. Zdravý rozum hovorí, že "tu niečo smrdí" a zrejme to budú fejky, ale budem rada ak sa nájde niekto s reálnou skúsenosťou s týmto obchodom 🙂 skúšala som urobiť objednávku na vymyslené údaje, a nepožadovali platbu vopred...

zuzik307
5. jan 2018

Stranku si vies overit cez www.scamadviser.com ...

martinkachrustikova
autor
5. jan 2018

@zuzik307 ďakujem, o takomto skenovaní som ani netušila, že existuje 🙂 super tip!

bambim1
16. feb 2018

Ja som to riskla este ked mali trosku inu adresu.vsetko vyzeralo ako dobra stranka ..ucet mali svedsku banku sidlo vo svedsku komunikovali aj cez email okamzite aj telefonicky..nic nenaznacovalo tomu ze by to neboli seroiozny obchodnici. No aj sledovacie cislo dali aj uz bol na slovensku ale len fiktivne nakoniec.ale nakoniec nic z toho. Dala som ich uz aj na

skysat
29. mar 2018

100% FAKE...lied to me with 650 euros.
They have and second FAKE shiping company,when you pay the order of casiostoredistribution,they not send the order with DPD as they promised,they send the order about http://www.reunionlinelog.com/track.php
And ofcourse you dont get anything!

Regards!

marcela_g
17. mar 2019

@bambim1 ahoj a ako to dopadlo? Platbu vratili? Dik

marcela_g
17. mar 2019

@martinkachrustikova ahojte, tiez som ich nasla teraz uz je to stranka casiesbaby.com, maju polovicne ceny a ked som skusila zadat objednavku, pisu ze postovne je 60 eur, a tovar privezie UPS tovar pride zo Svedska, ucet maju v UK ale treba poslat platbu vopred..

bambim1
17. mar 2019

@marcela_g jasne že nevrátili a ani polícia s tým nič nezmohla

bambim1
17. mar 2019

@marcela_g prosím ta len to nesprav

marcela_g
17. mar 2019

@bambim1 ved velke stastie, ze som nasla tuto diskusiu dakujem moc za varovanie 👍

bambim1
18. mar 2019

@marcela_g za máličko ja som to šťastie nemala 😉

gogolaaa
24. júl 2020

Sú to PODVODNÍCI. Ja som tiež spravila tú chybu ,ze som objednala kočík stokke v4 zaplatila som im vopred na účet. Poslali mi aj sledovacie číslo a kočík nikde!!!! Ale ja som sa nenechala vyhražovala som sa ,ze vo švédsku máme známych a keď mi okamžite nepošlú naspăť peniaze na účet pošlem na nich políciu...... mala som to šťastie ,ze mi poslali naspāť peniaze ale o 70 eur menej. Aj tak som sa tešila,ze radšej 70 eur stratit ako 700 eur.