Ahojte mamičky,
viem, že tu je veľa informácií, aj v kočíkopédii a pod, ale potrebovala by som vaše skúsenosti s kočíkami Bugaboo....
Mala som ho dlho vyhliadnutý a vysnívaný, ale teraz, keď som tehotná a termín pôrodu sa blíži, začínam pochybovať.... problém je korýtkové sedenie....
Viete mi napísať vaše skúsenosti? Spali vám tam detičky, alebo ste kúpu oľutovali?
Ďakujem pekne za každú skúsenosť/názor.
najlepsi kociar, co sme mali :D mali sme donkey, pouzivala som aj duo verziu a potom sme mali Buffalo 🙂 vsetky 3 deti v nom boli maximalne spokojne 🙂
Najlepsi kocik. Maly sa vozil tri roky. Korytkove sedenie nebol ziadny problem. Spal v nom viac ako doma. A co sa tyka nazoru odbornikov, tak tiez som zvazovala, ale vlastne nic som specialne korytkove sedenie nenasla. Takze za mna top kocik.
Dobry vecer, ja mam bugaboo lynx (napisala som na kocikopediu aj recenziu o nom). Je to nas niekolky kocik, pretoze som kocikova maniacka. V mojom profile su vidiet aj presne kociky, ktore mam a mali aj korytkove aj nekorytkove sedenie a ani jedno nie je problem. Jediny problem nastane, ak budete mat babtko papkáča a nebude sa zmestit do vanicky, tak do korytka ho pred 6mes neodporucaju dat. Ale pravdepodobne sa Vam babatko narodi coskoro a teda pojdete “do leta”, teda fusak budete davat prec a nie na zimu ho k velkemu babatku este davat (u nas bol jun a na zimu sa do vane nezmestil, ale mali sme malu vanicku, bugaboo maju vacsiu o 6cm). Inak protikorytkovemu sedeniu nemam nic a maly uz vibec nie 😁 na lynx je nevyhoda, ze sa neda polohovat opierka noh, skladanie konstrukcie je o vycibreni jemnej motoriky a doplnky su drahsie, je to kocik z vyssej kategorie, to je fakt.
Jediny kocik s ktorym by som lynx porovnavala a pri kupe sa tak aj dial, je easywalker Harvey 3. Harvey 3 ma “navyse” polohovatelnu opierku noh, iny system skladania konstrukcie a doplnky viete kupit v akciach/balickoch a celkovo kocik je potom za super cenu. Ako moj prvy kocik bol Harvey 2 min rok. Harvey 3je ale o dost lepsi.
Bugaboo ma na rozdiel od Harvey 3 podla mna lepsie kolesa, su uzsie=mensi odpor, plnene gelom a teda idu pocitovo lahsie je Harvey 3.
Ak mate nejake otazky este, kludne sa pytajte, vysvetlim, napisem a pod., v teme kociky som doma 🙂 … myslim si a myslia si to aj ini 🤷🏻♀️😁
@vsetkopredietatko ahoj.zväzujeme Bugaboo lynx,no čítam,že dieťa si vo vanickedlho nemal a,tak teraz neviem o kt vaničku ide?
Bgb je top,ja som mala cam3 a keby mam teraz kupit tak kupim fox, najlepsia kupa...3 deti vyvozene a kocik stale ako novy....lahky,jednou rukou ovladatelny,spratny. Moje deti sa narodili dost velke a vo vanicke vydrzali velmi dlho aj s fusakom dokonca. Syn narodeny v okt mal az do maja vanicku. Obaja si vykladali nohy takze korytkove sedenie bolo pre nich uplne top😄
@barborka92 ahoj. Syncek bol vo vanicke easywalker Harvey 2, ta ma vnutorny rozmer 73cm, mal 4mes, zmestil sa do nej, ale v zime s fusakom by nehrozilo. My sme isli do zimy (je junovy). Lynx ma vanicku 79cm vnutornu dlzku, takze ak sa ma babatko narodi niekedy teraz, urcite ta vanicka posluzi dostatocne dlho. Je dostatocne siroka aj dlha.
Môžem sa opýtať, na Bugaboo je aj nejaký nánožník alebo ako je to dnes riešené pri týchlo kočíkoch? Keď som mala Peg pérego, tak sme mali nánožník taký fajný hrubší, neprefúkalo ho a nevadili ani špinavé topánočky. Teraz som od kamošky počula, že len fusak. Vravím si omg, a keď bude mať malé blatové topánky, alebo od snehu, to ho akože budem stále vyzúvať do fusaka??
Ja mám bugaboo cam3 a bugaboo bee .. za chvíľu budem cam predávať a asi si pri tom aj poplačem, takže to asi hovorí za všetko 😅 podľa mňa najlepší kočík aký existuje.... Korýtko bez problémov 👍
Mala som Bugaboo Cameleon 3 a kupu som nelutovala. Maly mi v nom spaval rad a dlho. Potom sme kupili Bugaboo Bee 5 na cesty a ten nema korytkove sedenie, moj maly nemal problem spat ani tam.