Zdravím vás má niekto prosím skúsenosti s kočíkom bebetto tito 2018? Nikde som nenašla recenzie a zaujíma ma aj ta konštrukcia lebo na obrázku nevyzerá byť pevná, či nie je kočík labilny? Bojím sa aby sa mi nezlomila 😀
Ahojte. My mame kocik bebetto tito - pouzivame ju teraz 9-ty mesiac a kocik mozem len odporucit. Je super odpruzeny, ma velku vanicku (mame zimne babo a zmestil sa v pohode aj s fusakom do 6-teho mesiaca). Teraz pouzivame sportovu cast - tiez spokojnost. Keby som si mohla znova vybrat - tak by si tento kocik vybrala znova.
@delka86 a mne vsetci pisu ze sportova cast je na prd a tazka. mne to tazke nepride vazila som ju ma 5 kg bez konstrukcie a ze skladat sa musi na 2 casti ( s cim som ja aj ratala ) sak klik a klik konstrukcia sup do kufra auta sportova cast do auta dozadu a babo do sedacky nakup dopredu.tak neviem komplikujem si to ??? mne sa ten nas kocik jednoducho paci a konstrukcia by asi uniesla aj mna mam pocit
Bebetto kočíky sú úžasné, ale konkrétne tento ma tiež odradila ta konštrukcia. Vyzerá veľmi slabá. Inak bebetto odvezie aj slona. Volila by som iný model 🙂