Ahojte. Prosím vás mate skusenosti s týmto kočíkom? Poprípade nejakú fotku? Predsa obrázky sú vždy troska iné.. Chcela by som ho objednať ale keďže v žiadnej predajni som ho nevidela tak sa chcem spýtať na názor. Ďakujem 🙂
@bojka22 vaničku som využívala maximálne, do 8 mesiaca sa mi tam malý zmestil ešte aj s fusakom a spinkal v ňom. Konštrukcia sa super skladala, kolesá ostali dolu čiže sa jednoducho rozkladal. Jediná nevýhoda bolo, keď sme prešli na športovú časť že sa skladá zvlášť a nie v celku s konštrukciou. Kvôli tomu, že mám malé auto sme ho predávali. Ale odpruženie super, miesto tiež podľa mňa super, dokonca má aj dlhú vaničku a aj športovú časť. Syn v ňom často spával. Kolesá nafukovacie, ani jeden defekt. Dostala som sa s ním naozaj všade, nešetrila som ho. Denne na slnku a farba po roku stále ako nová.
Ak sa chcete na niečo špeciálne opýtať čo som nespomenula tak v pohode odpoviem 🙂
Ja som kočík veľmi dlho vyberala a neľutujem.
Ešte som si spomenula že v košíku je taška ktorá sa dá vytiahnuť. Ja som do nej vždy naložila nákup a nemusela som prekladať, len vytiahla a vyniesla na poschodie.
@bojka22 Bebetto Tito sa už prestal vyrábať, ak zoženiete, tak iba ak má nejaká predajňa skladom 🙂
titto je celkom fajn kocik, vhdou je skladny podvozok, len ked ho chcete objednat necakajte lebo na bebeto je dhsia cakacia doba, ja ked objednavam pre zakaznika trva to aj 2 mesiace a musite pocitat ze idu vianoce, ked vyroba konci 15.12