Skúsenosti a fotky kočíka Bebetto tito

bojka22
24. nov 2019

Ahojte. Prosím vás mate skusenosti s týmto kočíkom? Poprípade nejakú fotku? Predsa obrázky sú vždy troska iné.. Chcela by som ho objednať ale keďže v žiadnej predajni som ho nevidela tak sa chcem spýtať na názor. Ďakujem 🙂

mimisk
24. nov 2019

titto je celkom fajn kocik, vhdou je skladny podvozok, len ked ho chcete objednat necakajte lebo na bebeto je dhsia cakacia doba, ja ked objednavam pre zakaznika trva to aj 2 mesiace a musite pocitat ze idu vianoce, ked vyroba konci 15.12

bobula46
24. nov 2019

Mala som ho v tej tehlovej farbe 🙂
@bojka22

bobula46
24. nov 2019
bojka22
autor
24. nov 2019

@bobula46 a boli ste s ním spokojná? Alebo mal nejaké nevýhody?

bojka22
autor
24. nov 2019

@mimisk ja ho chcem objednať len všade je zatiaľ nedostupný :/

mimisk
24. nov 2019

@bojka22 je to menej predavany model z bebetta tak ho asi nebudu mat skladom

bobula46
24. nov 2019

@bojka22 vaničku som využívala maximálne, do 8 mesiaca sa mi tam malý zmestil ešte aj s fusakom a spinkal v ňom. Konštrukcia sa super skladala, kolesá ostali dolu čiže sa jednoducho rozkladal. Jediná nevýhoda bolo, keď sme prešli na športovú časť že sa skladá zvlášť a nie v celku s konštrukciou. Kvôli tomu, že mám malé auto sme ho predávali. Ale odpruženie super, miesto tiež podľa mňa super, dokonca má aj dlhú vaničku a aj športovú časť. Syn v ňom často spával. Kolesá nafukovacie, ani jeden defekt. Dostala som sa s ním naozaj všade, nešetrila som ho. Denne na slnku a farba po roku stále ako nová.
Ak sa chcete na niečo špeciálne opýtať čo som nespomenula tak v pohode odpoviem 🙂
Ja som kočík veľmi dlho vyberala a neľutujem.
Ešte som si spomenula že v košíku je taška ktorá sa dá vytiahnuť. Ja som do nej vždy naložila nákup a nemusela som prekladať, len vytiahla a vyniesla na poschodie.

bobula46
24. nov 2019

@bojka22 a tiež som dlhšie čakala na tú farbu. Asi mesiac

bojka22
autor
25. nov 2019

@bobula46 ďakujem za informácie myslím si ze som rozhodnutá pre tu značku teda. 🙂 a odkiaľ ste ho objednávali? 🙂

toddlertt
25. nov 2019

@bojka22 Bebetto Tito sa už prestal vyrábať, ak zoženiete, tak iba ak má nejaká predajňa skladom 🙂

bobula46
25. nov 2019

@bojka22 ja som objednávala z mravcek.eu
Na ich stránke pri cene je napísané chcem zľavu, keď to rozkliknete tak pozrite či náhodou na Bebetto nemajú. Ja som mala ešte aj zľavu 🙂