Baby, budem vam vdacna za kazdu skusenosta alebo postreh ohladom vylepsia stareho modelu Stokke.
@meiwe Ahoj, zial sa mi nikto neozval. ☹ Este som nic neskusala, ale videla som u niektorych tu na modrom konikovi na fotkach, ze mali aj nove striesky aj summer kit.
Tak snad sa este ozve niekto, kto to uz vyskusal. 🙂
@tinkapinka teraz som skusala pisat jednej babe, co je z ciech a tuningovala tak som zvedava, predsa len dat 50e za novu striesku je dost a nemat istotu ze bude sediet, nasla som vsak v diskusii o stokke strich na kozusinu=)
babenky ja mam taky isty problem ,kupila som si kočiarik stokke ale stary typ som sa uponahlala a chcela by som nan vinter kit no nikto mi nevie povedat či to bude na moj kočiar pasovat ,mate už s tym skusenost?budem vam vdačna
l
@000lulu000 tak s tym nemam skusenost ale na sashe.sk je bajkonur ktora ti kit usije mne ide robit strechu a tiez rozmyslam ze si dam usit aj kit=) urobi ti ho podla predstav, takze mozes mat kit aky chces a aky nik nema, ja by som chcela strasne cierny so striebornou kozusinou, uvidime co mi na to povie muz... Ak by si potrebovala suciastky tak v kike ti ich objednaju, nam sa takto pokazilo koleso.....
..
@meiwe dakujem krasne pomohlo,už som ani nedufala že budem mat vinter kit,pa
Ahojte baby,ja mam stokke 2010 takze ten stary model a dnes som si kupila potahy tie nove,strieska je ale vacsia musite sivymenit tu vystuz co sa dava do striesky za staru lebo ta nova tam nepasuje 😒 a zadny kryt je tiez vacsi ale to tak nevadi inak je to v pohode 🙂 neviem no najlepsie je to vyskusat aby ste to zbytocne nekupovali
Ahoj necitala som vsetko co ti tu piasli ine mamicky no jasom mala uplne nove potahy na tomto starsom modely a slo to uplne ok🙂 na konstrukciu som dolepila 4 cvoky bolo ich fakt tazko zohnat aby sedeli do tych na potahoch no po 10 galanteriach sa podarilo a nove potahy maju este taku tyc na vystuzenie striesky na novych stokke je na nu v konstrukcii taka diera kde to zapadne no ty si ju kludne opries o rukovat striesky na kazdej strane krasne to striesku napruzi a bude to na 100%drzat mame odskusane 🙂🙂ak ta este nieco zaujima kludne sa ozi rada ti poradim🙂
baby nemam skusenost, mam novy model, ale bola som v piestanoch asi 2 tyzdne dozadu a po ceste isla mamicka zo starsim modelom a sommer kitom takze sa to neako da. viem ze sa to neako presiva ale co a ako neviem
@tinkapinka ahoj ozval sa ti niekdo? Ja furt tiez spekulujem s novou strieskou ale ja neviem ci sedia adaptery z novych do starych , opacne som to skusala aj predavacka mi hovorila ze by to sediet malo, zipsy a cvoky by som si nechala presit... skusala si to?