Baby, na základe dobrých a spokojných recenzií sme kupili tento kočík, no som sklamaná. Máme ho mesiac a kočik je totálne rozhrkaný. Celá konštrukcia ked idem zdvihnúť kočík za rúčku sa hýbe. Najskôr ide rúčka, potom sa zdvihne kočík, a potom sa konštrukcia ked je vo vzduchu ako keby o 10cm zatvorí, keď položím na zem, zas sa otvorí. O hrkotajúcich kolieskach ani nejdem písať. To aj vy tak máte, či ho máme dať reklamovať? Lebo inak som s nim spokojná, aj velkostne, proste je takylý šikovný, nie je velminťažký.
@vandica ta znacka je nejaka cudna, kupili sme prebalovak a je polsky, pritom na stranke sa hrdia ako je vsetko ceske a odskusavane, no dufam ze v nom ozaj nie su ftalaty nakolko nikde nie je z akeho materialu je vyrobeny😥
@renatka100 no ja mam na navode ku kociku napisane ze vyrobene v cine.
@vandica reklamovat sa to neda? Ved to brani uzivaniu
@renatka100 urcite da. Len som chcela vediet ci to vyreklamuju, ze ci to je ozaj iba nas kus, alebo aj ostatne su take. Vďaka.
dala by som reklamovať, my ho tiež máme od decembra a funguje v pohode
Urcitdajte reklamovat, lebo toto nerobi ani mne ani znamym
Baby aaj my mame ten problem presne co tu pisete... kupovala som 4.9.2018 vsetko bolo v pohode dokonca sme aj malo chodili von nakolko bola mala chora ,boli sme mozno 4x vonku a z nicoho nic sa mi kocik akoby povolil,ked ho nadvihnem presne to co sa pise vyzsie. Nechapem ☹ a tiez sa zle sklada.. :( Dnes som ho poslala na reklamaciu. Uvidime
@tinkatina Pouzivanim sa to uvolnovalo. Ale tak ako to mate to uz zostane, uz sa to nebude viac. Je to tym ze kocik nema odpruzenie, a preto je ta vola ako keby nahrada pruzenia aby vozenie nebolo tvrde. My sme sa tiez s nimi hadali ze to kocik nerobil, ale povedali, ze robil, len menej a preto sme si to nevsimli. Ukazali nam novy kocik a ten to robil trochu. Takze sme sa s nimi nedohadali. Mam aj znamu ktora ma tento kocik a tiez mi povedala, ze to ma robit. Tak uvidite ci pochodite 🙂
Ja som tak isto dals reklamovst a cakam mam ho zo stranky 4 mama & baby... Tak idto v maji sme kupili a po krazkom case ako hrkala a zasekovalo sa dkladanie az sa nedal zlozit vôbec.... Hoci je pekny stylovy a neviem aky som sklamaná ze kocik za 250e mam ten black line po par tyzdnoch je v haji a este co mi uznajú reklamacku
My sme tiez kupili Street,minule leto. Som s nim velmi spokojna, a to som ho mala po bugaboo,cize naroky som mala nanho, a teda naozaj mu nic neviem vycitat... Ze tie peniaze ja som happy z neho
@teegreen čo???? to vazne??? akurat včera sme kupili matrac, ktory nam predavačka vychvalila. a je strašny, z jednej strany tvrdy, a z druhej akože pohánkové vlákna či čo to, a šuchoce to ako keby na sene maly spí. myslís ze vratia peniaze ked povieme že sme nespokojni, a malemu sa dobre nespí na nom?
@vandica mne to nerobí, ked ho otvorím a položím na zem, zacvakne a drží a ked ho niekde vynasam v pohode sedi, nezatvara sa. Kolesa ked hrkocu, mozno by sa zislo namazat niečím?