Ahojte mamicky,
viete prosim odporucit konkretny kocik skladny, lahsi, vhodny v ZLOZENOM stave do autobusu, vlaku, lietadla? Mozno taky, co by sa neskor aj dal predat a bol by on neskor aj zaujem? 🙂
definuj zlozeny kocik do lietadla, myslis ako na palubu ako prirucnu batozinu? Lebo tam je toho pomenej.
Mam easywalker jackey a mala som ho v lietadle hore so sebou
My sme nás kocik vložili do hornej kabíny v lietadle..mame elodie stoler mondo
@pribinacka my sme precestovali hore dole s takýmto typom: https://mamabrum.sk/product-slo-916-Lahky-sklad... (ten, ktorý som mala už nevyrábajú). Keďže som cestovala sama s dieťaťom, moja podmienka bola max do 6kg, aby mi neodpadli ruky, úplne do lahu a zloženie s jednou rukou, nie drahý aby mi nebolo ľuto, keď ho zničím prevlačovaním. Nebol s ním nikdy problém, zložila som ho s dieťaťom na ruke pri lietadle a znova otvorila jednou rukou s dieťaťom na ruke, ked mi ho vyložili pri schodíkoch. Za mňa ak hľadáš, tak typ golfových palíc bol super. Napríklad na Kréte sme chodili takým vláčikom, pekne som ho zložila a dala k nohám, nebol problém ani v mini taxíkoch. Taký čo tahali športové kočíky, tak častokrát som ich videla na recepcii odložené a dieťa vláčili na rukách. Mala som obyčajnú značku 4 baby a bol nezničiteľný a čo to s nami pocestoval aj v lietadlách aj vo vlakoch.
Dievcata ďakujem kazdej, super, jednoducho kocik, co viem lahko zlozit a je lahky, jedno dieta necelych 10kg v ruke, kocik v druhej, ze to viem ulickou preniest iba, nejako zlozene pri sedacke, taky cestovny, dieta chodi, skoro 2r, fakt taky na len presun, dieta prejde dlhsie trasy
My máme yoyo a precestovali sme s ním až až..aj teraz ho veľa krát vezmem aj miesto normálneho kočíka keď ideme len niekam do obchodu atď..síce je trochu drahší ale myslim si že sa dá neskôr predať
@pribinacka
Hauck Travel
Joolz Aer