Ahojte babule, vedeli by ste mi poradit nejaky hlboky kociar na zimu, ktory sa ale zmesti do maleho auta typu Suzuki Swift? Byvame v lokalite, kde v zime neodhrnaju cestu, takze potrebujem kociar, ktory by to zvladol. Dakujem
ja mam jane slalom do snehu a na teren je perfektny...ale ci sa zmesti do tvojho auta,to neviem.
my mame opel zafira,tak nam sa zmestil v pohode...ale viezla som ho aj vo felde a zmestil sa 🙂
@salserita ono je to tak,ze tie,ktore zvladnu sneh,su vacsie kvoli kolieskam. My sme mali,inglesinu magnum,ma 4velke pneumatikove kolesa,do snehu bol velmi dobry. Viem,ze mnohi to riesili s nim,tak,ze vzdy do auta odmontovali tie kolieska,potom ich zas dali spat a vraj to netrvalo dlho. S tym ja nemam skusenost,nam sa to zmestilo aj tak. A je to zaroven aj sportak,staci,ze v lete das dole ten vrchny kryt.
len fakt netusim,ci sa do vasho auta zmesti,mozno jedine poprosit predavaca,ci si to mozete vyskusat,ako sa zmesti do auta.
@salserita ja do deviateho mesiaca. Rada spala na bruchu. Až keď mi v ňom kľakla na 4 a chcela vyliezť tak som vymenila za športový.
@salserita ahoj, ja mam gesslein f6 s vymenitelnymi kolieskami, takze ked namontujes vsetky styri velke, sneh nie je problem. Kocik sa da jednoducho a rychlo rozlozit, mne sa zmesti do fordu fiesta. Kym bol maly mensi, dost sme chodili po doktoroch takze som ho v kuse skladala a rozkladala a vobec mu to nevadilo, stale je rovnako pevny ako na zaciatku.