Ahojte chcela by som taký kočík s kovovou konštrukciou,čo sa sklapne z bokov a potom zloží zvrchu a dá do auta. S vaničkou. Teraz mám bexu a ledva sami vtrepe do kufra. Viete nejaké značky,neviem ako to hladať na internete. 🙂
@mia997 No ten tvoj opis skladania je dosť divný, nepíšeš koľko mesiacov má dieťatko, ak už má viac ako 6mes. tak by som na tvojom mieste kúpila len menší a skladný športiak, prípadne golfáč. Ja som mala Baby design mini a bola som veľmi spokojná, váži len 7 kg, je ľahučký, na leto a jar úplne ideálny a má spojenú rúčku, čo mne teda vyhovuje viac ako tie golfáče. V zime som zase vytiahla športovú časť z trojkombinácie, ked už bolo fakt zima a vybavené.
Nemyslím športový, ale svaničkou,mám malé bábo. Jedná sa o to,aby som ho vtrepala do kufra a bexa má širokú konštrukciu. Ale systém skladania ako športový
my máme úžasný b- agile plus, ten by ťa mohol osloviť, jednuché skladanie, je ako pierko, premakané skladanie, rozkladanie, špica............my sme mali predtým baby smile v max, no bol to obor ťažký
"čo sa sklapne z bokov a zloží zvrchu" 😀 to je riadny popis.. mne pri sklapne z bokov napadol klasicky golfac, mali sme taky pozicany a tresla som to o zem po prvej vychadzke..
my mame skladny britax b-agile, po bexe sa ti bude zdat, ze "soferujes" pierko 😀