Skateboard ku kočíkom

anaj_janka
24. sep 2014

ahojte. Čakáme tretie bábatko a zháňame skateboar za kočík. Ja mám konkrétne kočík roan maritu. Šup sem, ak máte nejaké skúsenosti so skateboardom - rôzne rady, na čo si dávať pozor a tak. Mňa zaujíma aj tip koliesok, aby dieťa na tom nedrzčalo 😝 a či vôbec boli ochotní vaši drobci spolupracovať. Aký priestor má dieťa medzi vaničkou a rukovaťou, ja tam mám mať dokonca ešte aj tašku, ale tak to nejako poriešime 😅 .... tak som zvedavá. 🙂 😉 vďaka

anaj_janka
autor
24. sep 2014
slavaf
24. sep 2014

My máme Kiddie Ride On, je to univerzálny skate a vidím ho dosť často na naozaj rôznych typoch kočíkov. Je fakt výborný, mala som ho aj pri vaničke a aj teraz pri šporťáku, ale je pravda, že tašku buď cez plece alebo naspodok kočíka, lebo inak sa tam dieťa nezmestí. Ale to nevadilo a naša 1,5 ročná si raz-dva zvykla a ja si tento spôsob "dopravy" neviem vynachváliť. Nikdy nám zo skatu neskákala dolu, aj keď naša je teda z tých kľudnejších detí. Inak športovú časť môžem otočiť aj v smere aj proti smeru jazdy, najmenšia medzera, akú mám je cca 20cm a stačí to, ale ja mám polohovateľnú rúčku, takže pri skate ju vždy zložím nižšie a vznikne tam tých 20cm.

anetkaadamko
24. sep 2014

sme v májovkach a tam jedna predáva meno má oddrobceka.......................tak kukni do jej inzerátov