Ahojte,
vybrali sme si kociar Silver cross sleepover deluxe, ale nevieme sa rozhodnut pre classic - velke neotacacie kolesa alebo linear -mensie otacacie. Citala som v diskusiach, ze tie velke neotacacie su lepsie v zime a tie druhe, naopak v lete. Mala sa narodi koncom maja. Tak ja skutocne neviem. Este je tu jedna podotazka, kocik s neotacacimi velkymi kolesami ma cca 17 kg, zatial co ten s otacacimi asi o 5 menej. 17 kg je vela? Neviem si to predstavit🙂 Co by ste robili vy? 🙂 Mate s tym skusenosti?
ahoj, ja som chcela tiez ten classic ale nakoniec sme zvolili linear a verziu linear Freeway, pretože 17 kg sa mi zdalo veľmi ťažké zdvíhať a taktiež cena toho classic sleepover je dosť vysoká, keďže do vaničky sa zmestí tak pol roka. Teraz kočík už používame a vidím, že som spravila dobre. Prešli sme aj cez ľad, hoci trochu hrkal, bolo to bez problémov. Ináč v skutočnosti je veľmi pekný, my sme ho videli iba cez internet, ale sme spokojní. Máme čierny.
http://www.silvercross.co.uk/prams-and-travel-s...
no viem, ze toto je uz stara tema, mame na predaj Silver Cross s podvozkom linear... nevieme ho predat, je nepouzivany a predavame ho uz hlboko pod cenou a stale nic... Asi to nechapem, ale fakt je, ze toto je uplne bombovy kocik... Ma aj tu novorodenecku vlozku, da sa pouzivat prve mesiace aj ako postielka, kedze ta podlozka poskytuje velmi velke pohodlie pre babo... Tiez ma sklapajuci nanoznik, poskytuje 100 percentnu leziacu ako aj sediacu polohu... Nepotrebujete system kedze toto vam nahradzuje vanicku aj sportovu variantu... Tak mi to vysvetlite... Tento kocik je na urovni aj kvalitou... s Peg-Perego... v zahranici je povazovany za perfektny kvalitny kocik... Som z toho naozaj dost prekvapena... pretoze pravdu povediec mi rukami preslo vela kocikov, ale tento je naozaj spica... No baby tak som zvedava, co mi na to odpoviete... Viem, ze naprikad Stokke je dizajnova znacka a mnohi nebudu suhlasit z pohladu prakticnosti zaostava... Aj ked este Stokke Scoot je ok... aj ked dobre nezvlada obrubniky... Som zvedava na vase nazory.
@jeanka
Ahoj, ja som sa prave ohlasila na email jednej pani, co ho predava. Kvoli nazoru a blizssim informaciam o kociariku. Ako to, ze predavas nepouzivany a vravis, ze je uzasny? 🙂 Mna v kazdom pripade veeelmi zaujal a myslim, ze by mi mohol vyhovovat. Nebolo mi jasne aka je ta prestavitelna hlboka vanicka ale uz som si nasla video. Zda sa mi byt fakt peckovy. Tiez som chcela najprv nafukovacie kolesa ale kedze su neotacacie a tazssie by sa mi vkladal do auta, kaslem na to. Zijem v
Rakusku a tu cesty stale odpratavaju 🙂 Predavas este? Ved mozno nakoniec tebe som ten email napisala 🙂
Mali sme predtym tento typ, ale v inej farebnej kombinacii, sme tak trochu blazni do kocikov... Testujeme obcas kociky pre nasich znamych a tento u nas skoncil, ale je dievcenskej farby... takze malemu sa nehodi... okrem toho nas maly uz stale chodi, resp. beha... takze uz by to mala istit len bugina, ktoru momentalne nemame... aj ked mame este zopar kocikov... Ten kocik je perfektny v tom, ze nepotrebujes vanicku, sportovu cast... mas to vsetko v jednom a fakt ide o kvalitny vyrobok, perfektna je aj ta vlozka pre novorodenca... fakt to mozes prve mesiace pouzivat ako postielku... Je to paradny kocik... a preto som bola dost smutna, ze sme ho zatial nepredali... aj ked si uvedomujem, ze v ponuke je tolko kocikov... Ak mas dalsie otazky rada ich zodpoviem. Jana
este pre istotu posielam aj link na moj inzerat...
ahojky, no, moj nazor je, ze za ten deluxe das prilis vela penazi na tych par mesiacov., resp. od maja do novembra ho nebudes potrebovat....Ja som mala pri dcere kocik s neotacavymi kolieskami, ano, do snehu fajn, ale to je tak vsetko, mna to dost vycerpavalo stale ho nadvihovat, ked som chcela zatocit a 17kg je riadne vela. Do auta to stopro nedas, takze je to len na vychadzky...a ked ho spravis na sportiak, tak to nevyzera dobre...linear bol moj favorit a podla mna tie kolesa ti v zime budu stacit. Ja mam kopec kamosiek, ktore mali do snehu otacacie kolieska a nemali problem. linear ich ma dost velke, takze by to malo byt v poho a zase, kupovat kocik podla snehu? na to ti fakt staci daco lacnejsie, neznackove. ja by som brala ten linear, dodnes lutujem, ze som ho nekupila (nekupila som ho kvoli tomu, ze sa nedal vcelku zlozit, musi sa dat sedacka dole a bol dost velky a to mi nevyhovovalo, kedze denne davam kocik do a z auta).