Ahojte, mam problem s kocikom. Klasicky problem s uvolnenou brzdou, ktoru treba stale dvihat nohou hore. Hladam nejaky servis v Košiciach. No zatial bezuspesne. Kontaktovala som babetkovo, ale oni robia servis len pre kociky znackove, u nich kupene, aj to tak, ze odosielaju kociky vyrobcovy. Poradi mi niekto?
Dakujem, Zuzi
pre toto si v zivote nekupim polsky smejd,ale radsej drahsi kocik 😉 😠 😝
No na kociku sa setrit neoplati, väcsinou su to tazke hebeda, alebo nespratne, alebo sa nieco kazi, chyby materialu, potrha sa potah, lamu sa plasty, su tam zakazane chemikalie, clovek sa rokmi nauci, ze cena a kvalita idu väcsinou ruka v ruke, kedze narocnejsi zakaznik pri takom kociku chyby netoleruje.
Ale k teme, nam vsetky problemy s kocikom opravili v cyklo shope.
pre niekoho je 500-600rue za kocik primerane a pre niekoho dost vela...zial... ☹
@murinka - aj z druhej ruky sa oplati kvalitny kocik kupit, hlavne po prvom majitelovi su tie kociky väcsinou rocne + este na ne je rok zaruka od vyrobcu, takze sa da v pohode reklamovat. Ako od ja neviem 3-4 rocneho kocika by som toho uz moc neocakavala.
@anjelicek26 a kde je ten cyklo shop? a opravia aj uvolnenu brzdu?Tam su totiz nity, na ktore treba specialne klieste a tie nemaju vsade
@izuzi mne to urobili tu v nasom dedinskom cyklo shope uplne bez reptania, ponastavovali brzdy, naplnili kolesa proti defektom, vsetko premazali a vyslo ma to 25 libier... ved to je presne to iste, ako s bicyklom, ziadna veda... len tie kolesa su mensie 😉
@anjelicek26 no neviem, ja som bola u nas v jednom cykloobchode, kde robia aj servis bicyklov a povedal mi, ze to nevie opravit, lebo nema tie klieste na nity, ktorymi je spojena brzda :(
Ahojte,vie mi niekto poradit? Zlomil sa mi na kociari Coneco ten umely uchyt na koleso a koleso mi uplne odpadlo.Asi budem musiet kupit cele koleso?! Alebo viete niekto kde sa to da opravit?
ja som s tou brzdou nikde nepochodila, lebo to nie je cyklobrzda, ale pomohla som si sama a celkom sa mi to osvedcilo. Co sa tyka umelej uchytky na koleso, nemam vobec skusenost. skus zadat do googlu Coneco servis alebo zajst do nejakeho vacsieho obchodu s kocikmi a popytat sa. mne dali info aj na stranke babetkovo.sk. mozno ti mozu 🙂
@anjelicek26 chcem sa opytat ako naplnili kolesa proti defektom? Dostala som defekt a je prasknuty cely plast a hladam dobru radu.
@mravvcek - medzi nafuknutu dusu a plast tam dali injekciou taku gebuzinu, pravdu to mi len drahy vravel, ja som pri tom nebola...
nevie niekto poradit kyvu sa mi zadne kolesa na kočiary nurse look .čo s tyyyym????
@123monika123 skús kontaktovať Babyland. Ja som mala teraz problém s Jané a obratom mi poslali súčiastku. A na krabičke od nich boli napísané aj značky Nurse a Concord....
Dobrý deň,
ideálne je ísť do obchodu, kde ste kočík kúpili, alebo kde bol kúpený predchádzajúcim majiteľom. Okrem povinnej 2-ročnej záruky by mal seriózny obchod byť schopný, samozrejme cez svojho dodávateľa, na kočíky, ktoré mu ním boli dodané, poskytnúť aj servis na kočíky a náhradné diely, aj po skončení záruky.
S pozdravom, Michal
Chem sa opytat na nejaky servis v Kosiciach na kociky Tako,popraskalo mi koleso a urobil pukel,a jedna strana vobec nebrzdi,alebo ci sa da kupit len samotna pneumatika...
Chem sa opytat na nejaky servis v Kosiciach na kociky Tako,popraskalo mi koleso a urobil pukel,a jedna strana vobec nebrzdi,alebo ci sa da kupit len samotna pneumatika...
😉
@danny666 aj my robíme servis pre túto značku, skúste prezvoniť na jedno z našich čísiel a dohodnete sa
Dobry den.mam kocik peg perrego.vcera sa mi zlomil knot na strieske.uvolnilo mi to konstrukciu.kde mi to opravia.skusala som brasnarstvo no nic.dakujem.
Dobry den, chcela by som ozivit temu... Neviete mi poradit kde mi vycistiajoolz day uz je po zaruke, ide mi hlavne o konstrukciu. Dakujem 🙂
@kiakocikovsvet dobrý deň, môžte mi poslať čislo na servis ďakujem pekne
@ludka59 Dobrý deň. 0905396911. pekný deň
@izuzi nepises aky mas kocik,,ak je to polska vyroba tak asi tazko zozenies servis...ja viem len o servise pre drahsie znacky... 😒