Samovoľné zloženie kočíka. Stalo sa vám to?

nibiru
13. sep 2011

ahojte chcela by som sa spytat či už niektorá zvás reklamovala kočík koli samovolnému zloženiu a ako ste dopadli? dnes pri schadzani z obrubniku sa mi samovolne zložil kočík s malou v nom hauk snooper11 nastastie si to odniesli len rozbite pery a nos no pri pohlade zaseknutych noch a ruk o madlo kocíka som si myslela ze je celá polamana. doma sme kocík pozerali vizera v poriadku bez zavad no už dalsie opakovanie by tak dobre dopadnut nemuselo myslíte že mi reklamaciu uznajú alebo ako v takýchto pripadoch postupuju kocik sme kupovali 16.6.2011 cize ma cca 4mesiace.

kvetinka211
13. sep 2011

Ahoj, to je strasne, nechcela by som take zazit :0 to tam nie je bezpecnostna poistka na kociku?
Podla mna by bolo dobre zajst k detskej lekarke a mat to nejako zdokumentovane, kebyze chce obchod robit problemy, alebo aspon urobit fotografiu zraneni ... a trebalo by dat aj podnet na stiahnutie toho kocika z predaja, minimalne by ten model mali preverit v skusobni ci to nie je konstrukcna vada ... (na obchodnu inspekciu http://www.soi.sk)

sisaha
13. sep 2011

mne sa to tiez nestalo, mam hauck, ale iny.. a je tam bezpecnostna poistka. Nemohlo sa stat, ze ste ju predtym nezatlacili do tej polohy?

lenocka23
13. sep 2011

Nastastie sa mi nikdy nic podobne nestalo... asi by si mala dokladne prezriet navod ku kociku, ci tam nie je nejaka poistka, pripadne skus pohladat temu o tvojom kociku, ci uz tu alebo na inom fore.. nemyslim si ze by si si zle precitala navod alebo nieco podobne, skor si myslim ze predajna sa bude branit prave tym, ze si ho "nespravnne" pouzivala.... asi by som aj tak kontaktovala predajnu kde ste ho kupili a konzultovala to tam... nech sa na kocik poriadne pozru, skuste ho rozne naklanat.... nedaj sa odbit, ze to nie je mozne a pod.. drzim palce...

maggie2
13. sep 2011

Pravdepodobne si nemala kočík už predtým riadne do tej polohy zacvaknutý. Hauck je známa značka, nemôže si dovoliť takéto čosi. Permanentne sa kontroluje vo výrobe aj vo výstupe. Ak by zistili vadu v sérii, okamžite by upovedomili verejnosť a ponúkli by bezplatnú výmenu, opravu, či vrátenie peňazí, tak ako to robia automobilky pri dodatočne zistených výrobných závadách automobilov alebo ako to robia známe hračkárske firmy (stalo sa to už i Mattelu i Legu) keď sa dodatočne zistí že nejaká konkrétna hračka môže byť nebezpečná

monika15
14. sep 2011

zavolaj vyrobcovi, a reklamuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nedajboze sa to zopakuje ... a deticky mozu mat viacej zraneny......

zajo79
14. sep 2011

urcite ste ho nemali dobre rozlozeny-nezacvaknuty do poistky

siusinocka
14. sep 2011

no mne sa nezložil, ale mala som pri malom tú 4 konbináciu s prehadzovacou rúčkou a ked som ho ťahala hore na schod, tak sa mi rúčka odopla a malý vyletel hore na chody... našťastie nebol pripútaný lebo keby bol, tak trafí akurát na posledných schod a bol aj hrubo naobliekaný lebo bola zima.. našťastie.. od vtedy som kočík odložila a viac nepoužila...

stanislavao
14. sep 2011

jejda, to co uz za kocare sa vyraba? niet nad klasicke typu Stegi. normalny hlboky kocar a aj sportove take, co maju poistku. istotne by ste to mali reklamovat a po druhe, hned ho predat a kupit si nejaky normalny. Keby sme boli v Amerike, vysudili by ste od vyrobcu miliony. :-}

zivika
14. sep 2011

ak si ho mala dobre zlozeny, urcite reklamuj...chybny kus sa moze vyrobit aj v znamej znacke...ja by som dala aj podnet na soi

momo83
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka3012
3. nov 2011

pozri si poistku ,co mas na kociku.Ale urcite reklamuj!

anjelicek26
3. nov 2011

@stanislavao - vysudili od vyrobcu miliony, na co ty hned nemyslis 😕 😕

@nibiru - osobne si tiez myslim, ze si nemala kocik poriadne "zacvaknuty" teda zaisteny. Kazdy kocik ma tu poistku a pokial si ho pri rozkladani nezaistila poriadne, moze sa taketo nieco pri schadzani z obrubnika stat. Verim ti, ze si sa zlakla a je mi luto malinkej, hadam si na to v buducnosti das väcsi pozor.

winona24
3. nov 2011

@nibiru ja na zle zacvaknutú poistku neverím,takže na Tvojom mieste by som kočík reklamovala.... 😔