S ktorým kočíkom ste spokojné?

30. dec 2024

Ahojte nevedeli by ste mi poradiť kvalitný kočík s ktorým ste spokojné? Ktorý má kvalitné vajíčko? Som prvorodička a nemá mi kto poradiť. Ďakujem za odpovede 😊

really8
30. dec 2024

Vajicko kupuj zvlast. Mame nuna pipa a sme max spokojni.

stela567
30. dec 2024

Nekupuj 3 kombináciu s vajíčkom. Tie vajíčka nie sú moc dobre. My mame kocik Moon a som s nim veľmi spokojná. Maju rôzne druhy, kolesá majú bezúdržbové a potom tie s dušou. My mame tie s dušou, nakoľko v meste mame zle chodníky, jamy, hrbolce. Takže ak máš ťažší terén zvolila by som tie. Vajicko mame Maxi Cosi, ale to je dobre kúpiť osobne a hlavne ho vyskúšať do auta podľa sklonu zadných sediaciek v aute. Za mňa je super vec isofix, nemusíš vajicko priputavat pásmi co je lre mňa super keďže autom s malou chodím často. Pri kociku zvoľ hlavne taky kde je väčšia vanicka, hlavne na dĺžku. Pri športovom diele kočíka máš na výber korytkove sedenie a obyčajne. Za mňa je lepšie obyčajne, tie korytkove mi prídu úzke a zdá sa mi ze je tam dieta natlačené. Ale to už každý podla svojho zváženia.

minilla
30. dec 2024

My mame Nuna Mixx Next - hlboky aj sportovu cast. Tiez vajicko pipa. Sme velmi spokojni. Rovnaky kocik sme mali aj pre 1.dceru.
https://www.bambini.sk/kombinovane-kociky/nuna-...

lucia13022023
30. dec 2024

Súhlasím, vajíčko kúp zvlášť.

revikat
30. dec 2024

@minilla my máme tiež nuna mixx next, ale doteraz som si myslela, že nikto taký kočík nemá, všade vídam len Cybexy, ešte možno Petite &Mars 😀
@autorka nuna kočiare sú veľmi kvalitné, my sme prešli už na športovú časť a sme spokojní, majú robustnú konštrukciu a dajú sa ľahko zložiť do kufra auta. My sme dokúpili vajíčko nuna arra, ktoré sa dá polohovať 😊

kiki68
30. dec 2024

Ja mam emmaljunga nxt 90, vajicko separatne kupovane. Moc som ho vsak nepouzivala. Teraz idem ten kocik pouzit zase, bola som mega spokojna, existuje aj v e verzii, keby byvas v kopci

dominima
30. dec 2024

My máme kočík Zopa move cross a vajíčko máme Cybex aton s2

siska53
30. dec 2024

Ja som mala Inglesinu magnum. Za mna topkana keby mam byt tehotna, tak hladam opat kocik na ten styl. Mne splnil vsetko, co som od kocika pozadovala, na 100%.

Ale kazdy ma ine potreby a poziadavky.

tahomi
30. dec 2024

Je tu kopec diskusii na tuto temu.
Zaklad je vediet co potrebujes - byvate v byte/dome? Chodite do prirody? Si vysoka/nizka? Potrebujete narvat kocik do maleho vytahu? Budete ho casto prevazavt v aute - mate male/velke auto?

banalu
30. dec 2024

Isla by som do bazaroveho bgb fox.
Vajicko, by som vyberala zvlast, aj podla auta. My sme mali cybex atom 5 s isofixom, jedno z naj vajicok na trhu a ked mala mala 8 mesiacov, zistila som, ze je nevhodne do nasho auta na isofixe, lebo mame sikme sedacky, a trebalo tam akysi klin.

elli333
30. dec 2024

Ja mam kocik britax smile 5z a aj vajicko a som velmi spokojna. Mala ma rok a dva mesiace a kocikujeme sa kazdy den zopar hodin. Je dobre odpruzeny a sportova cast je tak fajn kryta, ze mala ked spi tak ju tam ani nevidno, mam k nemu zopar nanoznikov a nepadave zateplene deky kedze my take veci velmi vyuzijeme kedze slecna sa rada vozi a hlavne rada spi vonku v kociku 🙂. Britax smile je viac kryty ako napriklad cybex priam, ja som ho presne preto nakoniec nekupila lebo sa sklapa spolu so strieskou cize ked je dieta v lahu tak strieska siaha len tak do polky kocika a to mojej malej osobne nevyhovuje, ale kazde dieta je ine, ja som musela vyskusat zopar kocikov kym som nasla ten nas top.

dzejsik
30. dec 2024

Moon Resea S+ a vajíčko máme Maxi Cosi … kočík je ľahký, pevný, pekný, v športovej verzii skladný, zmestíme sa do výťahu, prejde aj rozbité chodníky aj poľnú cestu, len na kamene to nie je (i keď sme ich dnes nejak prešli :D ), nevŕzga a nehegá ani po dvoch deťoch.

evcagabi
30. dec 2024

Doteraz si trieskam hlavu za 3kombi, ale uz to snad nejako dobojujeme 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2ivana5
30. dec 2024

Ahoj, my mame kočík easywalker harvey 3 a som maximálne spokojná, veľmi ľahký, ľahko ovládateľný, rýchlo sa skladá

minilla
30. dec 2024

@revikat tiez sa zvyknem zacudovat, ked ho niekde vidim, ozaj vsade len cybex…😀

jarkaslck
30. dec 2024

My mame Venicci tinum upline. Skvely je.

ewula192
30. dec 2024

Aj my mame nuna mixx next vajicko mame cybex na rotacnej zakladni ale pokracovaciu sme brali nuna prym

mimisk
Včera o 10:39

každá mamička ti napíše ,že ten jej je najlepší , takže najlepšie ist do obchodu a pozerať a poskúšať