Ahojte poradte mi niejaky kociar s ktorym ste boli spokojne a co nebol ako hrkalka co je lahky nezaberie vela miesta v aute a ma nafukovacie kolesa ..dakujem
@babovka2321 hlboky
Ja som bola najviac spokojna s thule urban glide 2. Ale neni az tak uplne skladny.
@denisa2020 za mna aktualne easywalker harvey3, aj ked kolesa ma tusim gelove, nie nafukovacie. Ale je lahucky, skladny, ziadna hrkalka.
@babovka2321 tak ja hladam nieco s nafukovacimi ... pri malej som mala gumene a hned som dala prec
@lauriik tak on je dost velky ... ja potrebujem nieco take co vtrepem do auta
Stokke trailz
@denisa2020 ja concord Neo travel👍
Stokke trailz 🤌 najlepšia kúpa akú som kedy urobila.
Joolz, Baby jogger city elite
@denisa2020 noordi fjordi, sportova cast sa da skladat ako celok, nemusime rozkladat a nakladat do auta ale jednoducho to zlozime a nalozime cele do maleho kufra ako take. Kolesa ma eva penu, da sa stiahnut strecha aj na hlbokom aj sportovom az po nohy.
Ďakujem... Nejaký si už vyberiem 😊
Nuna mixxTM https://nunababy.eu/uk/mixx-carry-cot?color_ref..., nedam nan dopustit.
Baby jogger city mini 👌 mam s nim skusenost a bol to paradny spratny kocik, len neviem ako s tou vanickou 🤷♀️ kazdopadne, zlozeny jogger sa zmesti aj za sedadlo.
@minilla zdravím, my máme Nunu Mixxt Next, používame ju 5 týždňov a zdá sa mi, že strašne hrká🥴 nevšimla si si nič také aj ty? Lebo za tie peniaze to nie je to, čo som od toho očakávala
@sonulka1998 och, tak hrkanie ani nahodou. Urcite reklamuj, nieco tam nebude dobre.
@denisa2020 hlboky ci sportiak?