S akým kočíkom ste spokojné?

11. jún 2024

Vôbec neviem podla coho mam vyberať kocik, ktorá značka je fajn? Najlepšie 3 kombinácia do 900 eur 🤗 s akým ste spokojne ?

dzejsik
11. jún 2024

treba si urcit poziadavky na kocik (skladnost, vaha, uroven odpruzenia, teren, kde bude jazdit, vyska, materialy, dizajn, ci sa ma zmestit do mini vytahu, ci sportova cast ma byt korytko alebo do rovneho lahu, atd…) a podla toho vyberat a k nemu autosedacka/vajicko, aby bolo kvalitne, nie len doplnkove ako byva obcas pri trojkombinaciach (najma polskych), cize to aby bolo z testovanych znaciek ako su Cybex, Maxi Cosi, Joie, Be safe, Britax, Nuna, Klippan, z lacnejsich este trebars Zopa …

mimisk
12. jún 2024

100 ľudí sto chutí, každá mamička vám napíše ,že ten jej bol najlepší, treba ísť popozerať do predajný, alebo sa skorej popýtať ľudí v okolí aké majú skúsenosti

milanemila
12. jún 2024

My mame cybex priam uz ho pouzivam pri druhom dietati a je ako novy, vyhoda je kvalitne vajicka v 3 kombi (mame cybex cloud, dlho vydrzi), perfektna manipulacia aj 1 rukou, relativne skladny do auta, super odvetravana vanicka (su tam take sietky). Ked mas na podvozku sportovu cast vies ho zlozit v jednom kuse do auta. Nevyhoda je kratka strieska na vanicke a aj na sportiaku by mohla byt dlhsia (najnovsi model uz ma predlzenu). Okrem neho sme mali uz iba joolz aer do lietadla, takze v pohode vydrzal cele kocikovacie obdobie. Kamosky su spokojne s bugaboo, tam sa mi velmi pacia tie letne striesky, co som ale kocikovala tak manipulacia je s nim horsia ako s nasim, ale stale dobre. Je to ale korytko, co som ja nechcela a teda musis ho rozkladat aj pri nakladani do auta.
Vo vseobecnosti by som urcite radsej kupila kvalitny s druhej ruky ako nejaku hrkalku novu. Suhlasim ale s nazorom, ze najlepsie je ist si osobne pozriet a skusit “pokocikovat” v predajni. Rovnako si daj naozaj zalezat na vybere kvalitneho vajicka.

kathy95
13. jún 2024

My máme Joie Versatax vajíčko polohovateľné sme odkúpili aj s Isofixom a malá má 15 mesiacov a mohla v ňom byť až doteraz jediná vec je že športová časť je veľká do trojdveroveho auta ináč úplná spokojnosť. Po vajíčku sme kúpili i-spin 360, Ale urobila som chybu mala som kúpiť Harbour čo už, uvidíme keď pôjdeme ďalej ako bude búvať v špičke.