Ahojte kočky, nemáte niektorá tento kočík? Ide o kočík Camarelo Art v šedo ružovej farbe. Zaujíma ma váš názor na tú ružovú farbu. Veľmi sa mi páči, ale bojím sa tej ružovej, či to nebude taká až moc cukríková 😒 . Alebo neviete predajňu, kde ho majú vystavený? Chcela by som ho vidieť naživo. Ďakujem.
@eroska88 neviem preco by sa acer11 bala, niektori nemaju radi polske kociky vseobecne, my mame camarelo, ale granadu, ja som velmi spokojna, iste, ma par chybiciek, ale ako prvorodicka, ked som vyberala kocik, mi teda nenapadlo, co vsetko mam pozerat, skor pri sportovej casti az som zistila, co by mohlo byt lepsie, ale na druhej strane, ked je maly kludny v kociku, tak mi nic nevadi, ked sa vzpiera, tak ani "vylepsenia" by asi nepomohli 😀 inak som spokojna, problem nebol ziaden, kolesa sme fukali len 2x za rok a pol...
ta ruzova vyzera cukrikovo skor na kolesach, inak vyzera taka bledsia byt. ak ho aj na predajni nemaju v tychto farbach, vacsinou maju vzorkovnik latok, kde presne vidis latku, nie len foto. neviem, odkial si, skus obvolat nejake predajne a zistis, ci maju tento typ 😉
My mame camarelo art, ale sedo biely a presne ako pise @zabina27 , ta sportova cast ma svoje chyby..a dost..ale vanicka je super aj s konstrukciou 🙂
Neviem sa vyjadriť priamo k nemu, ale my máme Tako Alive, čo je veľmi podobné. My sme spokojní, vyberala som nie podľa značky (lebo aj kočík je pre niekoho možnosť sa ukázať, že som trendy, že som in, že na to mám, čo z toho, keď má dieťa 4 mesiace, nesedí, ale musí ísť do športáku, lebo sa do vaničky už nezmestí, čo z toho, keď je dieťa vyhrkané lebo mini plastové kolieska a pod...) však @acer11
Malá už má 7 mesiacov a až dnes išla do športáku, lebo už týžden pekne sama sedí...
Prejdem s ním všade, aj na chatu v lese...na ceste a chodníku sedí ako zadok na šerbeľ...kočíkujem ako drvivá väčšina mamičiek po sídlisku, kde sú všade rozbité chodníky a cesty a nie po vydláždenom centre mesta alebo nákupných centrách...
Jediná nevýhoda je nie váha, ale že je športák v dvoch kusoch...
@eroska88 ja ti ani neviem konkretne povedat, len proste sa mi niektore sportove kociky zdaju akosi krajsie, sikovnejsie riesene 😀 nas ma podla mna akosi nizko madlo, ine maju vyssie, ma nejaku divnu striesku, ale to vlastne len teraz, ked maly uz iba sedi, ked este aj spinkaval, tak bola fajn zastreta, teraz skor zavadza, da sa sice odopnut, ale potom sa mi to nepaci 😀 trochu horsi pristup do nakupneho kosika je pod sportakom, vanicka je logicky vyssie, ale to asi pri kazdom kociku. nesedi mi plastenka, aj ked teta v obchode tvrdila, ze je univerzal, ale ja ju natiahnem len nasilu, ale to uz neriesim, maly to aj tak nechce cez seba, cize v podstate nepotrebujeme 😀 a vlastne nanoznik tam tak divne sedel, ale baby vravia, ze to na vacsine sportakov nesedi, na jar som to pouzivala, teraz uz nie, krpec by to rychlo odkopol. paci sa mi, ze pasy cez ramena som mohla dat prec, byva zapasany len okolo pasu, medzi nozkami, tie ramenne si stale zhadzoval, tak aspon nezavadzaju. inak neviem... je spinavsi ako vanicka, ale za to kocik nemoze 😀
ale zase, nas maly je dlhy, myslim si, ze do tych sportakov, ktore sa mi na pohlad v meste pacia, tak by sa tam ani nezmestil, tuto ma miesta dost
@lajlilinka nas maly siel do sportaku az v 8 mesiacoch, v januari sa uz do vanicky s fusakom nezmestil, inak bola velmi priestranna 🙂
My mame Camarelo Art, tmavo sedy, vanicka perfektna, sportiak nie je dokonaly, ale ja som s nim spokojna. Moj maly je na svoj vek hrozne dlhy a v inom mini kociku by sa mi urcite nezmestil... Lahko sa s nim manipuluje, akurat nie kazdemu sa zmesti do auta... 🙂
@lajlilinka neviem ake mas zdroje informacii,ale pobavila si ma dobre 😁
@eroska88 ano, my mame majoveho a myslela som si, ze zimu by sme vo vanicke mohli vydrzat, keby bol krpec drobnejsi, tak by to slo, ale kedze bol dlhy + naobliekany + fusak, tak v januari sme vytiahli sportak, ale teda este v nom lezkaval, zapnuty vo fusaku, s nanoznikom, nebolo mu zima, pripadne aj ked som dala do polosedu. a kolesa sli uplne paradne v snehu, nebol problem, daju sa zaaretovat alebo nie, staci si vybrat, co ti vyhovuje v snehu.
@acer11 potom asi nie su az take braky, co myslis 😉 ak by boli, tak skor nadavame, nechvalime. ja nemam kocik na imidz, aby som mohla rozpravat, kolko stal, ale dieta sa mi tam parmesacne uz nezmesti... peniaze, ktore by som dala za drahy kocik, viem minut aj inak a urcite aj na drahom kazda najde nieco, co by zmenila, len nie kazdy to prizna 😉
ja sa tiez pripajam s nazorom k zabina27. Ja som mala od camarela malagu a bola som s nim nadmieru spokojna. Velka vanicka, lahky, sportova cast bola tiez celkom dobra ale, co je dvolezitejsie - kocik zvladol moje prechadzky v lese 🙂 . Hlavne si treba uvedomit, ze vsetky kociky vyrabaju v Polsku alebo v Cine. Camarelo je aspon od certifikovaneho Polskeho vyrobcu. No samozrejme, ze hrstku kocikov vyraba aj ina krajina, ale si aj priplatis. Ja som nemala kocik na ukazovanie a chvalenie, kolko som zan zaplatila... a potom sa mi tam trojmesacne dieta nezmesti.... Viem minut tie peniaze aj na niecom inom a uzitocnom 😉
Chcem sa spýtať aký fusak je vhodný do športovej časti camarelo Art? Ktoré máte vy?
Ja by som sa bala celeho takehoto kociara,nie len ruzovej..