Rúčka mutsy nexo

aichalusy
4. sep 2019

Ahojte zosupala sa mi rúčka na mutsy nexo a chcela by som na to dat potiahnuť novú koženku alebo kožu. Našli sme jednu pani v Hlohovci ale treba rúčku od montovat a poslať čo netušíme ako 🤔 Sú tam také závity na ktoré nevie ani priateľ co ma použiť. Neviete mi niekto poradiť? Bývame v Bratislave ale aj kľudne blízke okolie by sme dobehli alebo ak viete na diaľku poradiť. Ďakujem.

oblecenie99
1. feb 2021

@aichalusy Ahoj, podarilo sa Vám vyriešiť ten problém s tou rúčkou? Riešim to isté.. ďakujem

aichalusy
autor
1. feb 2021

@oblecenie99 kocik som už predala. A u nás to dopadlo tak ze to muž celé strhol dole keď nám z Číny došiel koženkovy návlek na zips. Bola tvrdá na dotyk, keďže pena pod tým nebola ale vyzeralo to pekne. Určite lepšie ako nejaký šál omotany alebo olupana rúčka. 🙂

oblecenie99
2. feb 2021

@aichalusy Jej,ďakujem za rýchlu odpoveď 🙂 môžem sa spýtať na ten koženkovy návlek? To ste kupovali vyslovene na ten typ kočíka? Lebo nič také som v ponukách e-shopov u nás nenašla..a odkiaľ presne? Aliexpes?

aichalusy
autor
2. feb 2021

@oblecenie99 to som z Wish objednala. Ale už ani neviem co som dala do vyhľadávača 🤦‍♀️

oblecenie99
2. feb 2021

@aichalusy Nevadí, aj tak ďakujem, pokúsim sa niečo vyhľadať 🙂