Ahojte, chcela by som sa spýtať či má už niekto doma tento nový kočík Riko Naturo ecco 2018, a ak áno aký je v skutočnosti.... pretože sa mi veľmi páči, ale bojím sa že keď si ho objednám a príde mi tak nebude taký aký by som si predstavovala... na nete som zatiaľ nenašla ani recenzie a ani real foto a v mojom okolí ani nieje predajne kde by som ho mohla vidieť.... Ďakujem 🙂
ja som riko videla v holici
@prcek2306 mne tu predajnu tiez doporucila jedna pani z konika, neviem ci ich poznas je to taka mala predajna , maju tam len par kocikov, len ked som spomenula pani hocijaky kocik dokazala mi povedat ci to fakt zodoveda mojim predstavam ja som si vybrala tento
https://www.mimisk.sk/index.php?cPath=100_123_3...
Baby ahojte tiez sa mi htozne paci tenho rico natufo eco nemate ho niektora uz?
@bomba1 dobry den a ako ste s kocikom spokojna toto boli dve alternativy u mna tieto dva kociky a co vysiel a co vsetko k.nemu bolo dakujem pekne
@jircaaa111 ja nemam ale rico ale invictus
Mam ho objednany. Ale co som sa pytala tak su mamicky spokojne.
@jircaaa111 mna vysiel 518 3 kombinacia a je k tomu v podstate vsetko plastenka sietka . podlozka drziak na flasu rukavice
@bomba1 mate rico naturo ecco a ako dlho ? A ste spokojna?
Mam invictus . ale ak mozem sprostredkovane tak muja sesternica ma rico ma uz sportsk a zatial spokojna
@bomba1 dakujem a ta ekokoza sa jej nedere z toho hore dole davana striesky dakujem za odpoved
@jircaaa111 zatial nic nehovorila .
Pozeram ze si zo skalice. Ja som bola kvoli kociku v holici v mimi tam pani bola ochotna mi vsetko vysvetlit skus tam skocit
@bomba1 ok dakujem kde tam u cesty ako sa ide na kopcany?
Ano
@bomba1 ok 🙂
Ahoj, kupila si si ho nakoniec?? Lebo presne tento chceme aj my ale v bielej farbe
@prcek2306. Dobry den tonuz aom aj zabudla ze som sa take nieconpytala. Tak dobre ze som dala na toto comich predava ze majubobcas problem mu ame lupili nakoniec V - baby. z aliexpres antuk ttuk az na tonzw sa obca zasekne taka packa na zlozeni zatial ruk ruknok a wste ze latka potahbjw doatvtenky ale v lete to nevadilo a v zime je duaak a navyse ja osobne vela v zime von nechodim
@prcek2306 takze zatim tunruk ok. Snad vydrzinjwbtam aj sportak vajicko a spoetak ani neviem ci budem vyuzivatbkupim si novy
@niika9 na stránke kočíky Adoli.... No ja som drobnej postavy a je pre mňa trošku ťažšia, ale stále sa to dá a nakoniec som ho kúpila v šedej farbe a je fakt pekný len ešte taká nevýhoda, že zo spodu toho "košíka" je stále špinavý, ale tým že je to ako koža tak stačí vlhkou handričkou utrieť a je ako nový
Je nadherny. Som zvedava ci da niekto real foto, tiez sa mi paci.