Ahojte, vy ste moja posledná nádej, chceli by sme s mužom kúpiť retro kočík, ale chcela by som ho nazivo vidieť. Nepoznám žiadny kamenný obchod v bratislave prípadne v okolí, už by som chcela mať doma, hľadám na nete a tam sa dá len objednať. Veľmi pekne ďakujem, za každú odpoveď a pomoc 😊😊😊😊😊😊
Roan je supeeer my mame a ten prestige úplná pecka no keď som ja kupovala rok 2012tak taky este nebol nas je klasický čierni podvozok fialova farba ale ja ho zbožňujem veľký je vo vanicka má dieta plnooo miesta..
Toto bol moj....tusim som ho kupila na svetkocikov a vysiel 450 trojkombinacia...ale moc neodpotucam, sice veliky, stabilny a krasny, vzdy ma niekto zastavil a pytal sa odkial je, ale priserne nemotorny, v obchodoch katastrofa, neskutocne tazky a vyuzili sme ho asi 6 mesiacov a kupovala som hned iny...takze za mna retro nie...
@maminka1986 velmi pekne dakujemmmmmn, urcite pomohlo, pôjdem sa urcite pozriet, najprv tam pošlem asi kamosku co býva v piešťanoch, nám sa páči takéto
@aber nie je začo 🙂) noo krásne ja chcme podobnýý len je bledýý bud biely alebo smotanový ja neviem aj sa bojim aj chcem a baby tie kolieks anafukovacie su supeeeer moja kamoška ma tie otačacie a staršne nadavala hlavne v zime s a s tým zle ide a amlemu len tak hlavičku trasie takže určite nafukovacie..toto je ten Roan....čo chcem 🙂
@maminka1986 ja som chcela tento ,môj sa vyjadril, či nebude hneď špinavý 😊
@tinqua aku si mala značku? a kolko važil? tak do obchodu sa azse enhcodi každý den s kočikom 🙂)ja zatial čitam kaldne same recenzie na retro a hlavne na tie kolieska
@aber kráásny noo ved aj ja sa toho bojim ale ženy mi píšu že oni maju bledé že to lahko utru handričkou a je...horšie to je ked bude športový :/ tento si kde našla? krasnučký ozaj ...ja tmavy nechcem :( neviem sa s tým stotožniť a tým padom to nemožem ani mat taký kočík heh
@maminka1986 na nete dala som retro kočíky a fotky a tam mi vyhodilo, no ešte uvidíme čo a ako, muž chce fialový kočík 😊
@aber tvoj fialový a moj zelenkavý :D mamina moja že šedý ja bledý no vyber si :D ako s apoznam nakoniec bude podla too či bude dievača či chlapec .))
INGLESINA. Su zaujimave...
@aber Inglesina- tie sú ale dosť drahé- dá sa vidieť naživo vedľa Avionu Best for Baby. Tiež je pekný Roan Marita- tie tam tiež majú 🙂 Tako Accoustic je tiež retro a nemal by byť problém ho aj zohnať. Ja som tiež chcela retro kočík, najmä aby mal veľké kolesá, keďže bývam v zlom teréne. Mala som ale problém so športovou časťou- pri Roan Marita. Mne to proste príde ako invalidný vozíček, nemôžem si pomôcť. Nakoniec som vybrala Tako Sunline premium- má veľké kolesá, ale športová časť je zaoblená, takže mi to tak nepripomína vozíček. To je ale možno iba moja ''haluz '':D Inak aj Roan aj Tako sa dajú skombinovať s autosedačkou Maxi Cosi- pre mňa bolo aj toto dôležíté, nechcela som trojkombináciu, ale naozaj kvalitné a bezpečné vajíčko. A je pravda, že tieto kočíky sú málo skaldné, takže určite väčší kufor auta a len konštrukcia váži 10kg. Držím palce s výberom 🙂
@maminka1986 my čakáme dievčatko 😊😊😊😊
@aber ano vidim 🙂 my ešte nevieme ale mam pocit na dievčatko aj tak a aj tak sa mi uklada akoby do bokov 🙂)
@aber ok 🙂 ja som kočík vyberala neutrálny- mne sa moc ružové alebo modré nepáčia. Chcela som pôvodne krémový, lenže raz by som prešla po našej kopaničiarskej ceste a bol by celý špinavý :D tak som zvolila hnedý- veď hračkami a dekou ho oživým raz dva 🙂 Ale musím povedať, že Roan majú v tom Best for baby naozaj nádherné. Najnovšia kolekcia...ja tam už ani nejdem, lebo by som aj druhý kúpila :D
@kikakik18 auto mame aj my velke toho sa neobavam....kolko si dala za Tako ? a aku maš farbu? je krásny ano ...Roan marita možno tak vyzerá ale je pohodlný pre dieťa a na nožky hlavne že ma kde mat a ma dlhšiu čast ako tako a vanička sa dá polohovat v hlobokom to je dobre..neviem ani sama ktorý kupit mam hlavu smutku už týžden hehe
@maminka1986 Ja som kupovala Tako Sunline premium na dovolenke v Prahe- v kamennom obchode. Na Slovensku som ho v obchode ani nevidela, iba cez net. Porovnávala som ho s Roan (mali tam oba). Neprišiel mi teda o nič menší...Má veľkú priestrannú vaničku, bezpečnostné pásy aj vo vaničke, je polohovateľná (výhoda ak bude mať dieťa reflux). Strieška sa dá dobre zatiahnuť aby nefúkalo, má aj vetraciu časť. Športová časť sa dá dať do úplného ľahu, 5 bodový bezpečnostný pás a aj športová časť je veľká. Ja si osobne myslím, že kočík má byť pre dieťa pohodlný, neviem prísť na chuť kočíkom ako Stokke, kde sa už 1,5 ročné dieťa tlačí...ale odbočila som. Páči s ami tiež kombinácia ekokože (ktorej som sa najskôr veľmi bránila, lebo som sa bála, že popraská). Môj má ale ekokožu len na madle športovej časti a na mieste, kde sú nožičky- čiže najčastejšie ušpiniteľné miesta. Má aj špeciálnu vložku v športovej časti, ktorá sa dá vybrať a oprať. Osobne som sa rozhodla pre Tako, lebo si myslím, že skôr zoženie náhradné diely (predsa len Roan ešte nie je tak rozšírená značka) a Tako má dve striešky. Na vaničku zvlásť a na športovú časť zvlášť. Roan má len jednu, preto skôr vybledne.
Po poľsky, ale je mu rozumieť 🙂
Roan Marita:
@maminka1986 uvidíš, lebo na 3D bolo dievčatko, krásne bolo jej vidieť ale brucho mi ide dopredu, tak neviem 😊😊😊
@kikakik18 dakujem za takuto inofšku 🙂) mne sa tiež velmi páči Tako je krásny a ja sa poznam že by osm vybrala biely .)))) llebo aj teraz chcem biely hehe no uvidim ak toto všetko má je to super a aj tu striešku ako píšeš nie je o čom 🙂
ved to že Roan pozeram maju ho malo hm..no uvidime moj muž už je namotaný na Roan 🙂)))
@aber no som zvedava teda ozaj .))) no ja ani nie mne ešte nevidno velmi a to nie som teda vobec štihla! ale ani tučná extremne a nevidno hehe vrvaim do bokov hehe
@kikakik18 a ani ja neviem prist a ani nepridem na štyl kočikov Stoke je to pre mna otrasnee a nepohodlne a skor j to o značke a nie o tom že pohodlie pre maléé
ahoj no neporadím ti asi velmi, len aj ja chcem retro kočik ale veru jedine čo maju viac kočikov čo som pozerala ma Aladdin v Hlohovci aj sme tam chceli ist pozriet len j to dost daleko od nas a maju dost vysoké ceny s porovnaním kde som našla skoro o 100E i viac maju drahšie..ja som našla super ceny na kocikyforbaby.sk Roan Marita Prestige chcem a svtetlu farbu ak mylsiš taký kočik retro moderný a nielen čisto tie retro 🙂 tak skus tam kuknut v Hlohovci alebo tam zavolat manžel tam volal a že maju na predajni rozne retro 🙂